Matt Simons - Catch & Release

Cover Matt Simons - Catch & Release
Digital
Play It Again Sam 915389838
Cover Matt Simons - Catch & Release
Digital
Maspeth / Republic 1111304793
Cover Matt Simons - Catch & Release
Digital
Maspeth / Republic 1103906940

Nummer

Jaar:2014
Muziek/Tekst:Matt Simons
Erik Mattiasson
Producer:Erik Mattiasson
Gecoverd door:Matt Simons (Catch & Release (Deepend Remix))
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/11/2014 (Positie 100)
Laatste week notering:15/11/2014 (Positie 100)
Piekpositie:100 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:24926 (1 Punten)
Single Tip:08/11/2014 / Piek: 5 / Weken: 12
In de landen:
fr  Piek: 93 / Weken: 7
nl  Piek: 100 / Weken: 1
be  Tip (W)

Tracks

19/09/2014
Digital Play It Again Sam 915389838 (PIAS)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Catch & Release
  4:00
   
22/04/2016
Digital Maspeth / Republic 1103906940 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Catch & Release (Alex Adair Remix)
3:02
   
13/05/2016
Digital Maspeth / Republic 1111304793 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Catch & Release (Made in June Remix)
3:18
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:00Catch & ReleasePlay It Again Sam
915389838
Single
Digital
19/09/2014
4:00Pure FM - Lazy FactoryUniversal
5358835
Compilatie
CD
20/04/2015
3:59Acoustic Hour - We Are IndependentWarner
5054196-7781-2-5
Compilatie
CD
04/09/2015
3:59The Greatest Singer-Songwriter Hits 2 [BE]Universal
536.526-4
Compilatie
CD
16/10/2015
4:00Catch & ReleasePlay It Again Sam
944A165020
Album
CD
30/10/2015
»» alles tonen

Matt Simons   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
With You12/01/2013828
Catch & Release15/11/20141001
Catch & Release (Deepend Remix)09/01/2016542
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)05/03/20162213
We Can Do Better11/08/20184712
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pieces19/01/20132315
Catch & Release08/11/20141244
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.91 (Reviews: 34)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Geweldige ballad uit ½ september 2014 van de 27 jarige Amerikaanse zanger uit New York: "Matt Simons" !!! Ga toch voor de 5 sterren ☺!!!

gherkin
******
Prima nummer.

Sebastiaanmember
***
Relaxt nummertje, maar dat is het ook.

Iebiewiebie
*****
Knap werk, een bewijs dat er ariesten zijn en echte artiesten. Dit is een echte artiest. Je hebt het of je hebt het niet. Artiest maken gaat niet. Je bent het of je bent het niet. Dit is er één!

RV
**
Eén woord vat dit nummer prima samen: SAAIHEID!!! Tja, Matt. Door 'Goede Tijden, Slechte Tijden' scoorde je met een mooi nummer een gigantische hit, maar ik ben bang dat je de verwachtingen niet waar kunt maken en qua hitsucces toch gaat tegenvallen met je nieuwe single. Ik ben alvast niet onder de indruk, maar gezien de reacties hierboven valt dit tóch in de smaak. Ieder z'n meuk, zou ik zeggen.

DeejayDave
*****
Qua hitsucces zal het Simons zeker tegenvallen, maar jeetje dit is wel kwaliteit hoor. Een zeldzaam pareltje.

Supersok
*****
Deze single van Matt Simons was me nog helemaal niet opgevallen, en ben nu toch wel blij dat ik hem heb. Prachtig plaatje!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?