Massada - Sajang é

Cover Massada - Sajang é
7" Single
Kendari 2980
Cover Massada - Sajang é
7" Single
Ariola 101 870 (de)

Nummer

Jaar:1980
Muziek/Tekst:J. Manuhutu
R. de Queljoe
de Quejoe
Producer:Massada
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/03/1980 (Positie 47)
Laatste week notering:31/05/1980 (Positie 49)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:2999 (1018 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 12
be  Piek: 7 / Weken: 7 (V)

Tracks

1980
7" Single Ariola 101 870 [de]
1980
7" Single Kendari 2980
Toon detailsAlles beluisteren
1.Sajang é
  4:23
2.Impulse Of Rhythm
3:13
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:22Het beste uit de Top 40 van het jaarEMI
138-26608/9
Compilatie
LP
1980
4:12PusakaKendari
KDR 21020 KL
Album
LP
1980
4:23Sajang éAriola
101 870
Single
7" Single
1980
Warm aanbevolen 1981Platen 10 Daagse
81.1
Compilatie
LP
1981
4:12De beste vanSky
SB 19057 SL
Album
LP
1984
»» alles tonen

Massada   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Latin Dance15/07/1978178
Dansa (Don't Quit Dancing)04/11/1978238
Unknown Destination05/05/1979398
Arumbai / Air Mata Tumpa29/09/1979610
Feelin' Lonely19/01/1980276
Sajang é15/03/1980112
I Never Had A Love Like This Before13/09/1980283
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Astaganaga27/05/1978523
Pukul Tifa09/06/1979922
Pusaka28/06/1980314
Live07/02/1981392
Baru12/12/1981481
The Golden Years Of Dutch Pop Music23/06/2018981
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.08 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
06/01/2005 15:01
Richard (NL)
*****
A good song, became a #1 in The Netherlands (1980)
18/02/2005 16:18
Snormobiel Beusichem
*****
Einen sehr guten Song mit Moluks Gesang ausgefuhrt durch die band von Johnny Manuhutu, Massada (genannt nach einem Gebirchte in Israel) in 1980. Die Gruppe besteht ja schon mehr als 30 Jahre ! Wir hören aber nichts mehr spectaculairs von Ihnen. Letzte Auftritt war Januar 2005, fur die Opfern der Tsunami.
Laatst gewijzigd: 18/02/2005 16:37

Topbart
*****
prachtige nr 1-hit uit 1980

Sincubus
*
Dat dit nummer 1 is geworden in nederland vind ik beschamend...

naamloos
**
Traditionele Molukse plaat maar ik word er niet warm van. Wel een nummer 1 in Nederland.

Patrick7781
*****
zeer aardig.

Jeroen68
*
Geloof dat ik nog liever naar krolse katten luister

BingTheKing
*
waardeloze meuk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?