Martin Jensen & James Arthur - Nobody

Cover Martin Jensen & James Arthur - Nobody
Digital
Disco:Wax / Virgin 00602577503665

Charts

In de landen:
ch  Piek: 87 / Weken: 1
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 73 / Weken: 1

Tracks

01/03/2019
Digital Disco:Wax / Virgin 00602577503665 (UMG) / EAN 0602577503665
Toon detailsAlles beluisteren
1.Nobody
  3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31NobodyDisco:Wax / Virgin
00602577503665
Single
Digital
01/03/2019
3:32Best Of 2019 - FrühlingshitsPolystar
060075386787 (7)
Compilatie
CD
29/03/2019

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162468
You26/10/2019602
 

Martin Jensen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
All I Wanna Do18/06/20164911
Solo Dance07/01/20172034
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3Martin Jensen & James Arthur - Nobody (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
***
Zeker geen te onaangenaam plaatje.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?