Marshmello x Juicy J feat. James Arthur - You Can Cry

Cover Marshmello x Juicy J feat. James Arthur - You Can Cry
Digital
Joytime / Columbia 886447087626

Charts

In de landen:
be  Tip (V)

Tracks

04/05/2018
Digital Joytime / Columbia 886447087626 (Sony) / EAN 0886447087626
Toon detailsAlles beluisteren
1.You Can Cry
  3:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:14You Can CryJoytime / Columbia
886447087626
Single
Digital
04/05/2018

Juicy J   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lolly (Maejor Ali feat. Juicy J & Justin Bieber)21/09/2013682
Dark Horse (Katy Perry feat. Juicy J)05/10/2013140
I Don't Mind (Usher feat. Juicy J)10/01/20156415
 

James Arthur   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Impossible12/01/2013619
Say You Won't Let Go15/10/2016150
Naked03/02/2018744
Rewrite The Stars (James Arthur & Anne-Marie)22/12/20182417
Train Wreck24/10/20204018
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
James Arthur09/11/2013991
Back From The Edge05/11/20162468
You26/10/2019602
 

Marshmello   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Silence (Marshmello feat. Khalid)26/08/20171131
Wolves (Selena Gomez x Marshmello)04/11/2017825
Friends (Marshmello & Anne-Marie)17/02/2018427
Everyday (Logic & Marshmello)17/03/2018642
Happier (Marshmello & Bastille)01/09/2018543
Here With Me (Marshmello feat. Chvrches)30/03/20194213
Be Kind (Marshmello & Halsey)09/05/20203415
Come & Go (Juice WRLD & Marshmello)18/07/20202710
Leave Before You Love Me (Marshmello x Jonas Brothers)12/06/20213015
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Joytime III13/07/2019731
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Marshmello x Juicy J feat. James Arthur - You Can Cry (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Prachtige hitgevoelige top track weer van Marshmello.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Matige samenwerking uit eind april 2018 tussen: "Marshmello, Juicy & James Arthur" !!! Net géén voldoende helaas ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?