Maroon 5 - Wait

Cover Maroon 5 - Wait
Digital
222 / Interscope -
Cover Maroon 5 - Wait
Digital
222 / Interscope 18UMGIM00602

Charts

In de landen:
be  Tip (V)
  Tip (W)
se  Piek: 57 / Weken: 2

Tracks

12/01/2018
Digital 222 / Interscope - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wait
  3:10
   
16/01/2018
Digital 222 / Interscope 18UMGIM00602 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Wait (Chromeo Remix)
4:19
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:10Red Pill Blues [Deluxe Edition]222 / Interscope
00602567053002
Album
CD
03/11/2017
3:10Red Pill Blues222 / Interscope
00602567068082
Album
CD
03/11/2017
3:10Wait222 / Interscope
-
Single
Digital
12/01/2018
Chromeo Remix4:19Wait222 / Interscope
18UMGIM00602
Single
Digital
16/01/2018
3:10The Dome Vol. 85Sony
19075815802
Compilatie
CD
16/03/2018
»» alles tonen

Maroon 5   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harder To Breathe28/02/20048610
This Love05/06/2004523
She Will Be Loved14/08/20042518
Sunday Morning11/12/20044216
Makes Me Wonder05/05/2007818
Wake Up Call11/08/20072714
Won't Go Home Without You08/12/2007626
If I Never See Your Face Again (Maroon 5 feat. Rihanna)14/06/20082013
Misery31/07/20103214
Moves Like Jagger (Maroon 5 feat. Christina Aguilera)02/07/2011237
Payphone (Maroon 5 feat. Wiz Khalifa)28/04/20121423
One More Night30/06/20122323
Daylight05/01/20135813
Maps05/07/20142423
Animals06/09/20141831
Sugar31/01/20151034
This Summer13/06/20153912
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)22/10/20161021
Cold (Maroon 5 feat. Future)25/02/20173616
What Lovers Do (Maroon 5 feat. SZA)09/09/20171026
Girls Like You (Maroon 5 feat. Cardi B)09/06/20181835
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Songs About Jane22/05/2004267
It Won't Be Soon Before Long26/05/2007431
Hands All Over25/09/201086
Overexposed30/06/2012321
V06/09/20141119
Red Pill Blues11/11/20172116
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live - Friday The 13th [DVD]22/10/2005103
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.68 (Reviews: 19)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
**
Van het nieuwe album kwamen al betere plaatjes dan deze.

gherkin
***
Misschien wel degelijk gedaan maar niet veel meer.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Een rustige, mooie, track uit eind oktober 2017 door de Amerikaanse poprock formatie uit Los Angeles: "Maroon 5" !!! Afkomstig van hun laatste studioalbum: "Red Pill Blues" !!! Precies 4 sterren ☺!!!

josh4u92
*****
Good song.

bluezombie
****
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?