Maroon 5 - Memories

Cover Maroon 5 - Memories
Digital
222 / Interscope 19UMGIM64502

Charts

Binnenkomst:28/09/2019 (Positie 77)
Laatste week notering:16/11/2019 (Positie 2)
Piekpositie:2 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6630 (644 Punten)
Airplay:05/10/2019 / Piek: 2 / Weken: 7
In de landen:
ch  Piek: 3 / Weken: 8
de  Piek: 29 / Weken: 8
at  Piek: 18 / Weken: 8
fr  Piek: 28 / Weken: 5
nl  Piek: 2 / Weken: 8
be  Piek: 3 / Weken: 6 (V)
  Piek: 33 / Weken: 3 (W)
se  Piek: 7 / Weken: 8
fi  Piek: 20 / Weken: 1
no  Piek: 39 / Weken: 1
dk  Piek: 19 / Weken: 4
it  Piek: 10 / Weken: 7
es  Piek: 53 / Weken: 5
au  Piek: 2 / Weken: 8
nz  Piek: 3 / Weken: 7

Tracks

20/09/2019
Digital 222 / Interscope 19UMGIM64502 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Memories
  3:09
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:09Memories222 / Interscope
19UMGIM64502
Single
Digital
20/09/2019
3:08NRJ Music Awards 2019Smart
19075980412
Compilatie
CD
25/10/2019
3:07Bravo - The Hits 2019Polystar
060075389296 (1)
Compilatie
CD
08/11/2019

Maroon 5   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harder To Breathe28/02/20048610
This Love05/06/2004523
She Will Be Loved14/08/20042518
Sunday Morning11/12/20044216
Makes Me Wonder05/05/2007818
Wake Up Call11/08/20072714
Won't Go Home Without You08/12/2007626
If I Never See Your Face Again (Maroon 5 feat. Rihanna)14/06/20082013
Misery31/07/20103214
Moves Like Jagger (Maroon 5 feat. Christina Aguilera)02/07/2011237
Payphone (Maroon 5 feat. Wiz Khalifa)28/04/20121423
One More Night30/06/20122323
Daylight05/01/20135813
Maps05/07/20142423
Animals06/09/20141831
Sugar31/01/20151034
This Summer13/06/20153912
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)22/10/20161021
Cold (Maroon 5 feat. Future)25/02/20173616
What Lovers Do (Maroon 5 feat. SZA)09/09/20171026
Girls Like You (Maroon 5 feat. Cardi B)09/06/20181835
Memories28/09/201928
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Songs About Jane22/05/2004267
It Won't Be Soon Before Long26/05/2007431
Hands All Over25/09/201086
Overexposed30/06/2012321
V06/09/20141119
Red Pill Blues11/11/20172116
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live - Friday The 13th [DVD]22/10/2005103
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.27 (Reviews: 33)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.

irelander
**
Cheap and saccharine on roughly the level I was expecting.

Kaahu Niheta Witehira Leef
****
It's nice but there should have been a beat to it.

ria.kl
*
VERSCHRIKKELIJK!

Stevolution
**
Hoeveel liedjes met dezelfde akkoordenprogressie moeten een hit worden voordat mensen doorhebben dat we steeds naar slappe aftreksels van 'Canon in D' zitten te luisteren?

S.
Laatst gewijzigd: 16/10/2019 10:10

juna13
**
no, girls like you was a little bit better

edit: still not more than a 2 but he seems tired and bored
Laatst gewijzigd: 30/10/2019 18:56

Chemmical
***
Not everything has to be banger, but I was expecting this to pick up a bit at least towards the end. However, the timing for this is great; year end usually is more of a reflective period and this sounds like a song that goes well with that. it's average for now, but I'm willing to give it a chance or two. 3.2
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?