Maroon 5 - Jordi

Cover Maroon 5 - Jordi
Digital
Interscope / 222 21UMGIM37677
Digital Deluxe Explicit
Interscope / 222 21UMGIM37677
Cover Maroon 5 - Jordi
Digital Deluxe
Interscope / 222 21UMGIM44927

Album

Jaar:2021
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/06/2021 (Positie 25)
Laatste week notering:31/07/2021 (Positie 81)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7965 (303 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 10 / Weken: 4
de  Piek: 39 / Weken: 2
at  Piek: 33 / Weken: 2
fr  Piek: 25 / Weken: 6
nl  Piek: 25 / Weken: 7
be  Piek: 31 / Weken: 7 (V)
  Piek: 16 / Weken: 7 (W)
no  Piek: 12 / Weken: 5
dk  Piek: 18 / Weken: 6
it  Piek: 40 / Weken: 6
es  Piek: 11 / Weken: 6
pt  Piek: 44 / Weken: 1
au  Piek: 11 / Weken: 5
nz  Piek: 18 / Weken: 6

Tracks

11/06/2021
CD Interscope 060243808982 (UMG) / EAN 0602438089826
Toon detailsAlles beluisteren
1.Maroon 5 feat. Megan Thee Stallion - Beautiful Mistakes
  3:47
2.Lost
  2:52
3.Maroon 5 feat. Blackbear - Echo
  2:58
4.Lovesick
  3:05
5.Maroon 5 feat. Stevie Nicks - Remedy
  2:29
6.Seasons
  2:48
7.Maroon 5 feat. Bantu - One Light
  3:34
8.Maroon 5 feat. H.E.R. - Convince Me Otherwise
  3:07
9.Nobody's Love
  3:31
10.Maroon 5 feat. Juice Wrld - Can't Leave You Alone
  3:16
11.Memories
  3:09
12.Maroon 5 feat. Ripsey Hussle & YG - Memories (Remix)
  3:09
13.Maroon 5 feat. Anuel AA & Tainy - Button
  2:44
14.Jason Derulo feat. Adam Levine - Lifestyle
  2:33
   
11/06/2021
CD Interscope 060243808980 (UMG) / EAN 0602438089802
Toon detailsAlles beluisteren
   
11/06/2021
Digital Interscope / 222 21UMGIM37677 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   
11/06/2021
Deluxe Explicit - Digital Interscope / 222 21UMGIM37677 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   
11/06/2021
Deluxe - Digital Interscope / 222 21UMGIM44927 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
   

Maroon 5   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Harder To Breathe28/02/20048610
This Love05/06/2004523
She Will Be Loved14/08/20042518
Sunday Morning11/12/20044216
Makes Me Wonder05/05/2007818
Wake Up Call11/08/20072714
Won't Go Home Without You08/12/2007626
If I Never See Your Face Again (Maroon 5 feat. Rihanna)14/06/20082013
Misery31/07/20103214
Moves Like Jagger (Maroon 5 feat. Christina Aguilera)02/07/2011237
Payphone (Maroon 5 feat. Wiz Khalifa)28/04/20121423
One More Night30/06/20122323
Daylight05/01/20135813
Maps05/07/20142423
Animals06/09/20141831
Sugar31/01/20151034
This Summer13/06/20153912
Don't Wanna Know (Maroon 5 feat. Kendrick Lamar)22/10/20161021
Cold (Maroon 5 feat. Future)25/02/20173616
What Lovers Do (Maroon 5 feat. SZA)09/09/20171026
Girls Like You (Maroon 5 feat. Cardi B)09/06/20181835
Memories28/09/2019245
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Songs About Jane22/05/2004267
It Won't Be Soon Before Long26/05/2007431
Hands All Over25/09/201086
Overexposed30/06/2012321
V06/09/20141119
Red Pill Blues11/11/20172116
Jordi19/06/2021257
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live - Friday The 13th [DVD]22/10/2005103
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33Maroon 5 - Jordi (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?