Marilyn Manson - We Are Chaos

Cover Marilyn Manson - We Are Chaos
Digital
Caroline / Loma Vista / Concord 20CRGIM21259
CD
Caroline / Loma Vista / Concord LVR01313 / 00888072192157 (eu)

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:19/09/2020 (Positie 29)
Laatste week notering:19/09/2020 (Positie 29)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:12756 (72 Punten)
Vinyl 33:19/09/2020 / Piek: 3 / Weken: 3
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 6
de  Piek: 4 / Weken: 6
at  Piek: 2 / Weken: 6
fr  Piek: 10 / Weken: 5
nl  Piek: 29 / Weken: 1
be  Piek: 6 / Weken: 4 (V)
  Piek: 7 / Weken: 7 (W)
se  Piek: 24 / Weken: 1
fi  Piek: 8 / Weken: 2
dk  Piek: 34 / Weken: 1
it  Piek: 12 / Weken: 4
pt  Piek: 1 / Weken: 4
au  Piek: 1 / Weken: 3
nz  Piek: 32 / Weken: 1

Tracks

11/09/2020
CD Caroline / Loma Vista / Concord LVR01139 / 00888072175419 (UMG) / EAN 0888072175419
11/09/2020
Digital Caroline / Loma Vista / Concord 20CRGIM21259 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Red, Black And Blue
  5:03
2.We Are Chaos
  4:00
3.Don't Chase The Dead
  4:17
4.Paint You With My Love
  4:29
5.Half-Way & One Step Forward
  3:16
6.Infinite Darkness
  4:15
7.Perfume
  3:33
8.Keep My Head Together
  3:49
9.Solve Coagula
  4:22
10.Broken Needle
  5:24
   
11/09/2020
Gatefold Cardsleeve - CD Caroline / Loma Vista / Concord LVR01313 / 00888072192157 (UMG) [eu] / EAN 0888072192157
Toon detailsAlles beluisteren
1.Red, Black And Blue
  5:03
2.We Are Chaos
  4:00
3.Don't Chase The Dead
  4:17
4.Paint You With My Love
  4:29
5.Half-Way & One Step Forward
  3:19
6.Infinite Darkness
  4:15
7.Perfume
  3:33
8.Keep My Head Together
  3:49
9.Solve Coagula
  4:22
10.Broken Needle
  5:24
Brick & Mortar
11.We Are Chaos (Acoustic)
4:05
12.Broken Needle (Acoustic)
5:21
Extras:
14x14 Poster
   
11/09/2020
LP Loma Vista / Concord 088807217542 / EAN 0888072175426
Toon detailsAlles beluisteren
   

Marilyn Manson   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Beautiful People05/07/1997962
The Dope Show31/10/1998639
I Don't Like The Drugs (But The Drugs Like Me)20/02/1999833
Disposable Teens23/12/2000991
Tainted Love27/04/2002447
Mobscene17/05/2003841
Personal Jesus02/10/2004891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mechanical Animals26/09/19984211
Holy Wood (In The Shadow Of The Valley Of Death)25/11/2000535
The Golden Age Of Grotesque24/05/20031411
Lest We Forget - The Best Of02/10/2004415
Eat Me, Drink Me09/06/2007384
The High End Of Low30/05/2009731
Born Villain05/05/2012272
The Pale Emperor24/01/2015212
Heaven Upside Down14/10/2017281
We Are Chaos19/09/2020291
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Guns, God And Government World Tour [DVD]16/11/2002211
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5Marilyn Manson - We Are Chaos (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
***
Neuh! Ik vind dit erg matig.
Het venijn wat MM kenmerkte lijkt geheel verdwenen
Chaos? Nogal braafjes.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?