Marianne Weber & Willem Barth - Ode aan jou

Cover Marianne Weber & Willem Barth - Ode aan jou
Cover

Album

Jaar:2013
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/05/2013 (Positie 3)
Laatste week notering:16/11/2013 (Positie 93)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:28
Positie aller tijden:1345 (1826 Punten)
Combialbum:11/05/2013 / Piek: 3 / Weken: 24
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 28

Marianne Weber   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik weet dat er een ander is19/09/1992913
Huil maar niet om mij12/12/1992327
Maar toen kwam uitgerekend jij15/05/1993403
Schrijf me nooit geen mooie brieven meer09/10/1993196
Ik tel de dagen15/01/1994492
Alles in het leven29/10/1994247
Kind van mij25/11/1995374
De regenboog (Frans Bauer & Marianne Weber)08/03/1997115
Eens schijnt weer de zon (Frans Bauer & Marianne Weber)07/06/1997189
Als sterren stralen13/09/1997578
Morgen wordt 't anders11/04/1998856
Jou vergeet ik niet29/08/1998447
Als je gaat06/11/1999951
Wat ik zou willen (Frans Bauer & Marianne Weber)01/07/2000159
Kijk in m'n ogen (Frans Bauer & Marianne Weber)26/08/2000466
Al deze rozen mag je houden01/09/2001414
Moeders laatste briefje17/04/2004354
Als dit geen liefde is12/06/2004483
De Italiaan11/02/20061111
Ik zie lichtjes in jouw ogen22/04/2006405
'n Meisje huilt04/08/2007147
In de hemel13/10/2007445
Als ik met jou op wolken zweef (Frans Bauer & Marianne Weber)20/09/2008110
Amore lacht (Frans Bauer & Marianne Weber)06/12/2008884
Als de rozen weer in bloei staan09/04/2011216
Amore02/07/2011266
Vraag me niet waarom26/11/2011318
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)10/12/2011544
Wat heeft een mens nog meer te wensen (Marianne Weber & Willem Barth)16/03/2013157
Reuzenrad20/09/2014567
Denk nog een keer aan mij (Marianne Weber / John de Bever)31/01/2015516
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Marianne Weber17/10/19921838
Diep in mijn hart23/10/1993928
Alles in het leven12/11/19941135
Rozen op satijn09/12/19953813
Haar grootste successen29/03/1997369
Frans Bauer & Marianne Weber (Frans Bauer & Marianne Weber)26/04/1997156
Morgen wordt 't anders18/10/1997814
Jou vergeet ik niet03/10/19981813
Alleen voor jou04/12/1999507
Wat ik zou willen (Frans Bauer & Marianne Weber)29/07/2000233
Country & Weber22/09/20011417
Kerstfeest Met Frans Bauer & Marianne Weber (Frans Bauer & Marianne Weber)08/12/200168
10 jaar Marianne Weber28/09/2002239
Hartje van goud08/05/2004517
Mijn grootste hits03/12/2005437
Lichtjes in jouw ogen01/04/2006424
Tranen van geluk01/09/2007123
Frans & Marianne (Frans Bauer & Marianne Weber)25/10/2008119
Jouw lach23/04/2011334
Ode aan jou (Marianne Weber & Willem Barth)11/05/2013328
Dat is de liefde (Marianne Weber & John de Bever)30/04/2016412
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
10 jaar Marianne Weber - Live In Concert [DVD]02/11/200226
Live In Concert [DVD] (Frans Bauer & Marianne Weber)03/05/2003812
In Thailand [DVD] (Frans Bauer & Marianne Weber)03/05/2003128
Let's Make Music [DVD] (Frans Bauer & Marianne Weber)03/05/2003214
Frans & Marianne in Venetië [DVD] (Frans Bauer & Marianne Weber)06/12/2008420
Live in Ahoy 2008 [DVD] (Frans Bauer & Marianne Weber)07/02/2009131
Live in het Circustheater [DVD]24/09/2011311
Ode aan jou [DVD] (Marianne Weber & Willem Barth)09/11/2013110
 

Willem Barth   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In mijn dromen20/07/2002454
Wachten op jou22/11/2008568
Aan alle mooie meiden06/06/20092913
Bella bella signorina16/01/2010712
Als men een drankje naar jou zou vernoemen29/05/20101710
Lieve heer, heb medelij09/10/20101113
De warmte van je hartstocht29/01/2011325
Zeg me14/01/2012882
Ik wil 'n beetje dit28/04/2012466
Wat heeft een mens nog meer te wensen (Marianne Weber & Willem Barth)16/03/2013157
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doe het goed28/06/2008192
WB21/08/2010912
Gevoel van liefde24/11/2012812
Ode aan jou (Marianne Weber & Willem Barth)11/05/2013328
Verboden liefde14/06/20141111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ode aan jou [DVD] (Marianne Weber & Willem Barth)09/11/2013110
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?