Marco Borsato, André Hazes & Nick & Simon feat. Diggy Dex, VanVelzen, Jeroen van Koningsbrugge & Xander de Buisonjé - Vrienden

Cover Marco Borsato, André Hazes & Nick & Simon feat. Diggy Dex, VanVelzen, Jeroen van Koningsbrugge & Xander de Buisonjé - Vrienden
Digital
Universal 17UM1IM64780 (nl)

Charts

Single Tip:27/01/2018 / Piek: 1 / Weken: 2

Tracks

19/01/2018
Digital Universal 17UM1IM64780 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Vrienden [Themasong De Vrienden van Amstel Live!]
3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41VriendenUniversal
17UM1IM64780
Single
Digital
19/01/2018

Marco Borsato   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
At This Moment / Emozioni19/05/1990413
Una donna così08/09/19902711
Samen leven (Artiesten voor Droezba)22/12/1990625
Sento09/11/1991505
Un po' bambino21/03/1992328
Dromen zijn bedrog20/08/1994134
Waarom nou jij19/11/1994118
Je hoeft niet naar huis vannacht19/08/199579
You've Got A Friend (Rene Froger & Friends)09/09/199537
Kom maar bij mij04/11/19951210
Ik leef niet meer voor jou17/02/1996913
Vrij zijn / Margherita04/05/1996516
De waarheid30/11/1996218
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)28/06/1997327
De bestemming04/07/1998119
Het water / Speeltuin21/11/19981226
Binnen27/11/1999119
Wat is mijn hart (Live)11/11/20001412
Lopen op het water (Marco en Sita)05/01/2002119
Zij11/05/2002821
Afscheid nemen bestaat niet13/12/2003124
Voorbij (Marco Borsato & Do)06/03/2004122
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)18/09/2004125
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006122
Rood13/05/2006145
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)14/10/2006119
Wit licht03/05/200819
Stop de tijd30/08/2008114
Dochters15/11/2008133
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)29/05/2010119
Waterkant30/10/2010110
Kerstmis18/12/201036
Kom maar op (Vrij) (Marco Borsato met Lange Frans)09/04/201169
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)26/10/201316
Ik zou het zo weer overdoen (Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis)16/11/2013114
Samen voor altijd (Marco Borsato met Jada Borsato feat. Willem Frederiks & Lange Frans, Day Ewbank & John Ewbank)30/11/2013119
Mooi24/10/2015618
Tweede kans14/11/2015562
Kleine oneindigheid28/11/2015551
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)28/11/2015561
Breng me naar het water28/11/2015751
Waarom dans je niet met mij28/11/2015761
Hoeveel ik van je hou28/11/2015791
Hou me vast28/11/2015811
Om je heen28/11/2015991
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)05/03/20162213
Thuis07/10/2017663
Alsof je vliegt02/12/2017991
Hoe het danst (Marco Borsato, Armin van Buuren & Davina Michelle)11/05/2019241
Lippenstift (Marco Borsato, Snelle & John Ewbank)05/10/2019220
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emozioni03/11/1990784
Marco01/10/19942136
Als geen ander14/10/19951171
De waarheid25/01/19971105
De bestemming22/08/1998153
Luid en duidelijk15/01/2000153
Onderweg09/03/20021104
Symphonica in rosso09/12/2006163
Marco Borsato - Box Set10/11/2007740
Wit licht27/09/2008146
Wit licht - Live21/03/2009127
Dromen durven delen27/11/2010169
Dromen durven delen - Live 3Dimensies29/10/2011232
#103/12/20112194
Duizend spiegels30/11/2013174
25 jaar Marco Borsato - De studio albums01/08/201525
Evenwicht28/11/2015282
Thuis25/11/2017168
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Onderweg - Live in de Kuip [DVD]16/11/20021101
Zien [DVD]27/03/2004152
Zien - Live In de Kuip 2004 [DVD]23/10/2004133
Symphonica in Rosso [DVD]16/12/2006158
Wit licht - Live [DVD]21/03/2009133
Dromen durven delen - Live 3Dimensies [DVD]29/10/2011142
 

Xander de Buisonjé   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik zie / Helden29/03/20032110
Stop de tijd09/08/2003921
Waarom?05/11/2005219
Dit is mijn stem (Casser la voix) (Xander de Buisonjé feat. Patrick Bruel)04/11/2006644
Een brief18/09/2010452
Hou van mij20/11/2010803
Dit is jouw dag02/04/2011147
Als je slaapt14/05/2011203
Life21/04/2012803
De wereld redden28/07/2012515
Christmas15/12/2012642
Van jou30/03/2013348
Ik weet (Xander de Buisonjé & Najib Amhali)15/03/2014891
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hemelsbreed19/04/20032510
Live & akoestisch23/10/2004735
Succes03/12/2005505
Uit liefde13/11/201096
Xander In Concert28/07/201215
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live & acoustisch [DVD]30/10/2004135
 

Nick & Simon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Steeds weer25/03/20061513
Verloren17/06/20062511
Vaarwel verleden / De soldaat23/09/2006913
Herwinnen (Nick & Simon met Het Metropole Orkest)10/02/2007610
Kijk omhoog01/09/2007217
Pak maar m'n hand24/11/2007123
Rosanne15/03/2008355
Hoe lang?23/08/2008118
Vallende sterren17/01/2009111
De dag dat alles beter is18/04/2009110
Lippen op de mijne15/08/2009113
Het masker14/11/2009110
Een nieuwe dag28/08/2010110
Vlinders / Santa's Party04/12/201059
Wijzer (Dan je was) (Symphonica In Rosso versie)26/02/201119
Een zomer lang25/06/201137
Bij je zijn (Live Symphonica in rosso 2011)12/11/201164
Vrij14/04/201248
Alles overwinnen11/08/2012110
Ze lijkt net niet op jou24/11/2012412
Julia16/03/2013117
Geluksmoment29/06/2013591
Best Time Of The Year07/12/2013501
Dans heel dicht bij mij18/01/2014161
De horizon07/06/2014111
Leve de vrouw30/08/2014422
Pak van mijn hart01/11/2014851
Open je hart29/08/2015721
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nick & Simon13/05/20066104
Vandaag29/09/20071105
Luister21/02/20091104
Fier09/10/2010171
Symphonica in rosso03/12/2011175
Sterker29/09/2012160
Christmas With... - Merry X-mas Everyone!19/10/2013215
Ein neuer Tag19/04/2014341
Herinneringen - Het beste van28/06/2014165
Christmas With... - It's Beginning To Look A Lot Like Christmas15/11/2014115
Open26/09/2015121
Aangenaam30/09/2017129
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Altijd dichtbij - Live in concert [DVD]25/10/2008170
Overal - Ahoy' 2009 [DVD]21/11/20091101
The American Dream [DVD]08/10/2011111
Symphonica In Rosso [DVD]03/12/2011254
Live Carré [DVD]13/04/2013153
Sterker - In Gelredome [DVD]15/02/2014182
 

VanVelzen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Get Higher07/10/20062612
Burn13/01/20071420
Deep02/06/20074210
Shine A Little Light20/10/2007724
When Summer Ends16/02/2008617
On My Way24/01/20091111
Love Song02/05/200999
Other Side Of Me12/09/200985
Broken Tonight (Armin van Buuren feat. VanVelzen)31/10/20096310
Take Me In11/12/2010685
Too Good To Lose21/05/2011456
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
The Rush Of Life18/02/20121613
Cross Your Heart09/06/2012503
Sing Sing Sing17/11/2012309
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwind24/03/2007157
Take Me In & Hear Me Out23/05/2009835
Hear Me Out12/09/200997
The Rush Of Life05/05/2012419
Call It Luck21/11/2015133
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater - Hear Me Out [DVD]23/07/2011416
 

Diggy Dex   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Slaap lekker (Fantastig toch) (Diggy Dex feat. Eva De Roovere)11/07/2009221
Vandaag16/01/2010359
Wat doe je dapper (Diggy Dex feat. Anna Drijver)05/06/2010523
Links, rechts (Diggy Dex feat. Wudstik, Big2 & Skiggy Rapz)23/10/2010962
Dezelfde spijt (Diggy Dex feat. Jenny Lane)05/02/2011784
Treur niet (Ode aan het leven) (Diggy Dex feat. JW Roy)24/10/20152126
Ik huil alleen bij jou (Ali B feat. Diggy Dex)19/03/20163313
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lange nachten korte dagen06/11/2010841
Do It Yourself01/02/2014412
Golven01/10/2016228
Karavaan17/11/2018344
 

André Hazes Jr.   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bedankt mijn vriend (André Hazes & André Hazes Jr.)06/10/2007115
Dat weet je (Dré Hazes jr.)16/05/2009188
Soms doet 't zo'n pijn (Roxeanne & André jr. Hazes)05/06/2010126
Ik leef mijn eigen leven04/10/2014303
Leef29/07/2017932
Dat is mijn kind niet (Frenna feat. André Hazes)04/05/2019315
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Van jou, voor jou (Roxeanne & André jr. Hazes)25/09/201088
Samen solo (Roxeanne & André jr. Hazes)07/04/2012166
Mijn beste vriend03/05/2014385
Leef19/03/2016235
Wijzer27/05/2017163
Anders06/10/2018120
Kerst met André Hazes28/12/2019841
 

Jeroen van Koningsbrugge   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Wit licht18/04/2015154
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Songs Of Life22/10/201658
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ "Marco Borsato, André Hazes, Nick & Simon, VanVelzen, Diggy Dex, Xander de Buisonjé en Jeroen van Koningsbrugge", hebben voor de 20ste editie van "De Vrienden van Amstel LIVE!", dit nummer "Vrienden" herschreven !!! Niet verkeerd ☺!!!

Jeroen68
***
Je zou toch een wat feestelijker nummer verwachten dan dit wat voortslepende verhaal.

DeejayDave
****
Van zo'n mega-samenwerking verwacht je inderdaad wel wat extra's in plaats van een herschreven Borsato-song. Maar ach, het is niet slecht en de boodschap zelfs helemaal niet.

Patrick3
******
Pracht van een schijf
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?