Mantronix feat. Wondress - Got To Have Your Love

Cover Mantronix feat. Wondress - Got To Have Your Love
Cover

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:Jon.e.D
Kurtis Mantronik
Bryce Luvah
Producer:Mantronix
Gecoverd door:Liberty X
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/01/1990 (Positie 90)
Laatste week notering:14/04/1990 (Positie 88)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:6175 (671 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 20 / Weken: 5
de  Piek: 18 / Weken: 16
at  Piek: 17 / Weken: 1
nl  Piek: 15 / Weken: 12
be  Piek: 19 / Weken: 9 (V)
nz  Piek: 27 / Weken: 3

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:19This Should Move YaElectrola / Capitol
964 7 91119 1
Album
LP
1989
4:07Now That's What I Call Music! 17Virgin
CDNOW17 / 7944072
Compilatie
CD
23/04/1990
Club With Bonus Beats8:21Dance Max 2EMI
7 94067 1
Compilatie
LP
1990
4:09Formel Eins - Double FunEMI
7 94421 2
Compilatie
CD
1990
4:07Larry - 1. Halbzeit '90CBS
467025 2
Compilatie
CD
1990
»» alles tonen

Mantronix   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Who Is It?14/03/1987872
Sing A Song (Break It Down)06/02/19883911
Simple Simon09/04/1988697
Got To Have Your Love (Mantronix feat. Wondress)27/01/19901512
Take Your Time (Mantronix feat. Wondress)16/06/1990238
Don't Go Messin' With My Heart23/03/1991269
Flower Child19/10/1991783
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Full Effect26/03/1988229
This Should Move Ya03/03/1990577
 

Wondress   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Got To Have Your Love (Mantronix feat. Wondress)27/01/19901512
Take Your Time (Mantronix feat. Wondress)16/06/1990238
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.17 (Reviews: 54)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
31/03/2006 16:18
okii
*****
all right!
15/05/2006 09:24
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Mooie & goede plaat van "Mantronix & Wondress" uit februari 1990 !!! Kreeg jammergenoeg niet de waardering die het verdiende in Nederland !!! "Got To Have Your Love" stond maar 7 weken (# 14 ???) in de Nederlandse Top 40 van februari / maart 1990 !!! Afgerond: 5 sterren !!! Blijft toch mooi !!!

Topbart
****
prima dansplaat

gherkin
*****
Bijzonder leuk plaatje.

Ostorm
******
A great, nice and catchy track that is brilliantly done in my opinion!

tigerlover
****
goede plaat

BingTheKing
****
zeer ondergewaardeerd nummer in de charts, had wel wat meer mogen krijgen in tegenstelling tot de cover van Liberty X.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?