Mantronix feat. Wondress - Got To Have Your Love

Cover Mantronix feat. Wondress - Got To Have Your Love
Cover

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:Jon.e.D
Kurtis Mantronik
Bryce Luvah
Producer:Mantronix
Gecoverd door:Liberty X
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/01/1990 (Positie 90)
Laatste week notering:14/04/1990 (Positie 88)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:6404 (671 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 20 / Weken: 5
de  Piek: 18 / Weken: 16
at  Piek: 17 / Weken: 1
nl  Piek: 15 / Weken: 12
be  Piek: 19 / Weken: 9 (V)
nz  Piek: 27 / Weken: 3

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:19This Should Move YaElectrola / Capitol
964 7 91119 1
Album
LP
1989
4:07Now That's What I Call Music! 17Virgin
CDNOW17 / 7944072
Compilatie
CD
23/04/1990
Club With Bonus Beats8:21Dance Max 2EMI
7 94067 1
Compilatie
LP
1990
4:09Formel Eins - Double FunEMI
7 94421 2
Compilatie
CD
1990
4:07Larry - 1. Halbzeit '90CBS
467025 2
Compilatie
CD
1990
»» alles tonen

Mantronix   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Who Is It?14/03/1987872
Sing A Song (Break It Down)06/02/19883911
Simple Simon09/04/1988697
Got To Have Your Love (Mantronix feat. Wondress)27/01/19901512
Take Your Time (Mantronix feat. Wondress)16/06/1990238
Don't Go Messin' With My Heart23/03/1991269
Flower Child19/10/1991783
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In Full Effect26/03/1988229
This Should Move Ya03/03/1990577
 

Wondress   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Got To Have Your Love (Mantronix feat. Wondress)27/01/19901512
Take Your Time (Mantronix feat. Wondress)16/06/1990238
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.16Mantronix feat. Wondress - Got To Have Your Love (Reviews: 58)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
31/03/2006 16:18
okii
*****
all right!
15/05/2006 09:24
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Mooie & goede plaat van "Mantronix & Wondress" uit februari 1990 !!! Kreeg jammergenoeg niet de waardering die het verdiende in Nederland !!! "Got To Have Your Love" stond maar 7 weken (# 14 ???) in de Nederlandse Top 40 van februari / maart 1990 !!! Afgerond: 5 sterren !!! Blijft toch mooi !!!

Topbart
****
prima dansplaat

gherkin
*****
Bijzonder leuk plaatje.

Ostorm
******
A great, nice and catchy track that is brilliantly done in my opinion!

tigerlover
****
goede plaat

BingTheKing
****
zeer ondergewaardeerd nummer in de charts, had wel wat meer mogen krijgen in tegenstelling tot de cover van Liberty X.

Bearcat
*****
Best wel leuk plaatje uit het einde van de 80's
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?