Mainstreet [NL] - The Missing Piece

Cover Mainstreet [NL] - The Missing Piece
Cover

Nummer

Jaar:2014
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/07/2014 (Positie 63)
Laatste week notering:12/07/2014 (Positie 63)
Piekpositie:63 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:23632 (38 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 63 / Weken: 1

Mainstreet [NL]   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Stop The Time22/09/2012568
Mind Is Blown02/03/201389
My Main Girl06/04/2013921
Despicable Me08/06/2013152
The World Is Mine28/09/2013691
Dreamers19/04/2014451
Miss Wonderful24/05/2014511
All We Wanna Do28/06/2014581
The Missing Piece12/07/2014631
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breaking The Rules06/04/2013130
Runaway25/10/201438
Change Is Good - The Singles Collection28/11/2015262
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Living Our Dream [DVD]07/06/2014113
 

Reviews

Puntengemiddelde: 2.17Mainstreet [NL] - The Missing Piece (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Zielig, maar wel lachwekkend `=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!

Sebastiaanmember
***
Oké, ik snap de review van Snormobiel Beusichem niet echt (wat is er zielig en lachwekkend aan dit nummer?), maar goed. Ik zou dit een voldoende kunnen geven, ware niet dat Mainstreet in elk nummer een mix van Nederland-Engels heeft. Bovendien is die tekst telkens weer erg oninspiratievol en standaard. 'Hideway' van Kiesza om maarvoorbeeld te geven van een liefdesliedje met een creatieve tekst (op het refrein na dan)..

Leltsjebeltsje
**
Tja, het nummer vind ik al niet speciaal, maar die mix van Nederlands en Engels bevalt me niet. Standaard single van Mainstreet.

RV
*****
Je bedoelt vast 'inspiratieloos', Sebastiaanmember. ;)

En voor het eerst kijk eens niet naar het gemengde Nederlands/Engels van de band, maar naar de opbouw. Dit is het meest solide popplaatje dat Mainstreet tot nog toe heeft gemaakt: een lekkere beat, een pakkend refrein, een niet te kinderachtige (maar wel clichématige) tekst en een catchy hook dat wordt ingezet na het tweede refrein en waarmee het nummer begint én eindigt.

Als het nummer nou volledig Engelstalig geweest was, zou het door elke populaire boyband ingezongen kunnen worden...

Rootje
*
The Missing Piece was bij hun het hebben van succes.
Gelukkig dat dit prutswerk geen succes werd.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?