Madness - Night Boat To Cairo

Cover Madness - Night Boat To Cairo
7" EP
Stiff BUY71
Cover Madness - Night Boat To Cairo
Cover
Cover Madness - Night Boat To Cairo
Cover

Charts

Binnenkomst:14/06/1980 (Positie 31)
Laatste week notering:19/07/1980 (Positie 39)
Piekpositie:29 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:11430 (375 Punten)
Single Tip:31/05/1980 / Piek: 0 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 29 / Weken: 6
be  Piek: 25 / Weken: 1 (V)

Tracks

31/03/1980
Work Rest And Play - 7" EP Stiff BUY71
Toon detailsAlles beluisteren
1.Night Boat To Cairo
  3:26
2.Deceives The Eye
  1:58
3.The Young & The Old
2:03
4.Don't Quote Me On That
4:30
   
31/03/1980
7" Single Stiff Buy 71
Toon detailsAlles beluisteren
1.Night Boat To Cairo
  3:28
2.Swan Lake
  2:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:31One Step Beyond...Stiff
6.24174
Album
LP
19/10/1979
3:30Work Rest & PlayStiff
BUY 71
Album
7" EP
24/03/1980
3:28Night Boat To CairoStiff
Buy 71
Single
7" Single
31/03/1980
3:26Night Boat To Cairo [Work Rest And Play]Stiff
BUY71
Single
7" EP
31/03/1980
Tarzan's NutsStiff
4338
Single
7" Single
1980
»» alles tonen

Madness   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Step Beyond...15/12/1979296
Night Boat To Cairo14/06/1980296
Baggy Trousers15/11/1980614
Embarrassment14/02/1981410
Grey Day23/05/1981186
Shut Up10/10/1981257
It Must Be Love / Mrs. Hutchinson02/01/1982431
Cardiac Arrest / In The City20/03/1982264
House Of Fun12/06/1982342
Yesterday's Men28/09/1985414
Shame & Scandal (In The Family)30/07/20051001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Step Beyond...05/01/19802212
Absolutely08/11/1980243
717/10/1981517
Complete Madness12/06/198279
Divine Madness28/03/1992569
The Dangermen Sessions - Volume One06/08/2005593
The Liberty Of Norton Folgate30/05/2009524
Oui oui si si ja ja da da03/11/2012372
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.11 (Reviews: 57)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/05/2007 23:46
Snormobiel Beusichem
****
▓ Lekkere feestplaat van de Engelse Ska formatie "Madness" uit juni 1980 !!! Stond eigenlijk 2 maanden in de Hollandse hitlijsten maar kwam nooit hoger dan # 21 ??? Heel vreemd !!! Vanmij precies 4 sterren !!! (NL Top 40: 8 wk / # 21) !!!

DeejayDave
*****
Fantastische muziek, met een hoofdrol voor de knetterende sax. De zang verpest het bijna. Nog net vijf sterren.

ericwyns
***
Ik ben nooit echt een fan geweest van de muziek van Madness, maar "Night boat to Cairo" (1979) vind ik uiteindelijk nog één van hun best genietbare hits.

Topbart
****
lekker nummer van Madness

Sincubus
****
Net zo leuk als One Step Beyond! Madness is een band waar je echt van moet houden! Ik kan ze wel waarderen, grappige styl en je weet altijd dat het Madness is als je een plaat van ze hoord!

irelander
***
Average track which I find a bit annoying.

musikmannen
******
Great

Patrick7781
******
Tezamen met; Baggy Trousers, Uncle Sam en Yesterdays Men voor mij de beste Madness songs.

Patrick3
*****
Topklasse.

gherkin
*****
Zalig.

tigerlover
****
goeie plaat

Jeroen68
******
Heerlijk nummer

BingTheKing
*****
erg mooi nummer wat geen moment gaat vervelen, wel iets te vaak gehoord

Bearcat
****
Typische sound
Leuk plaatje nog steeds
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?