Madness - Embarrassment

Cover Madness - Embarrassment
7" Single
Stiff Buy 102

Charts

Binnenkomst:14/02/1981 (Positie 16)
Laatste week notering:18/04/1981 (Positie 32)
Piekpositie:4 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:4075 (877 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 4 / Weken: 10
be  Piek: 11 / Weken: 9 (V)

Tracks

14/11/1980
7" Single Stiff Buy 102
Toon detailsAlles beluisteren
1.Embarrassment
  3:02
2.Crying Shame
2:36
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:13AbsolutelyStiff
SEEZ 29
Album
LP
28/09/1980
3:02EmbarrassmentStiff
Buy 102
Single
7" Single
14/11/1980
Hitmachine [K-tel]K-tel
NE 1113
Compilatie
LP
1981
3:13Complete MadnessStiff
6.25101 AO
Album
LP
23/04/1982
3:10Divine MadnessVirgin
7863312
Album
CD
24/02/1992
»» alles tonen

Madness   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Step Beyond...15/12/1979296
Night Boat To Cairo14/06/1980296
Baggy Trousers15/11/1980614
Embarrassment14/02/1981410
Grey Day23/05/1981186
Shut Up10/10/1981257
It Must Be Love / Mrs. Hutchinson02/01/1982431
Cardiac Arrest / In The City20/03/1982264
House Of Fun12/06/1982342
Yesterday's Men28/09/1985414
Shame & Scandal (In The Family)30/07/20051001
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
One Step Beyond...05/01/19802212
Absolutely08/11/1980243
717/10/1981517
Complete Madness12/06/198279
Divine Madness28/03/1992569
The Dangermen Sessions - Volume One06/08/2005593
The Liberty Of Norton Folgate30/05/2009524
Oui oui si si ja ja da da03/11/2012372
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.39 (Reviews: 41)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
12/06/2007 15:10
Snormobiel Beusichem
****
▓ Met "Embarrassment" had deze Britse ska-band hun grootste hit in Holland, februari / april 1981 !!! Anno 2007 treedt "Madness" nog steeds op !!! Op 19 juli 2005 gaven ze onder de naam "The Dangermen" in de Melkweg te Amsterdam nog een concert. In oktober 2005 traden ze gewoon als Madness wéér op in de Heineken Music Hall !!! (NL Top 40: 10 wk / # 2) !!!

Topbart
****
prima

gherkin
*****
Niks om je voor te schamen.

Sincubus
*****
De tweede beste hit van Madness! Volgens mij ook de grootste hit van de band!
Ik vond hem NET iets minder dan Baggy Trousers, maar nogsteeds erg pakkend en een hoog meezing gehalte.

laxus
*****
Leuke plaat van Madness

irelander
***
Average.

Patrick7781
*
Zeer zwak.

musikmannen
*****
Good

ericwyns
***
Ben persoonlijk nooit echt een fan geweest van de muziek van de formatie "Madness", maar dit nummer uit 1980 reken ik wel tot hun betere. De singel stond begin 1981 negen weken genoteerd in de officiële Vlaamse charts en bereikte plaats 11 als hoogste notering.
3+

Jeroen68
******
Uitstekend

BingTheKing
****
Enigste song van de groep die nog de moeite waard is, een 4

Bearcat
*****
Blijft een leuk plaatje
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?