Mac & Katie Kissoon - Love Will Keep Us Together

Cover Mac & Katie Kissoon - Love Will Keep Us Together
7" Single
Bellaphon BF 18360 (de)

Charts

Binnenkomst:17/11/1973 (Positie 18)
Laatste week notering:08/12/1973 (Positie 17)
Piekpositie:12 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:12015 (342 Punten)
Single Tip:03/11/1973 / Piek: 4 / Weken: 2
In de landen:
nl  Piek: 12 / Weken: 4

Tracks

28/09/1973
7" Single Negram NG 617 [nl]
1973
7" Single Bellaphon BF 18360 [de]
1973
7" Single Young Blood YB 1060
Toon detailsAlles beluisteren
1.Love Will Keep Us Together
2.I'm Up In Heaven
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Love Will Keep Us TogetherNegram
NG 617
Single
7" Single
28/09/1973
Mac And Katie KissoonHallmark
SHM 877
Album
LP
1973
Love Will Keep Us TogetherYoung Blood
YB LP 33002
Album
LP
1974
2:30The Two Of UsBR
BX 412-2
Album
CD
1993

Mac Kissoon   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Get Down With It - Satisfaction (Mack Kissoon)07/02/1970292
I've Found My Freedom (Mac & Katie Kissoon)18/03/1972311
Sing Along (Mac & Katie Kissoon)08/07/1972110
Song For Everybody (Mac & Katie Kissoon)20/01/1973183
Love Will Keep Us Together (Mac & Katie Kissoon)17/11/1973124
Sugar Candy Kisses (Mac & Katie Kissoon)18/01/1975210
Don't Do It Baby (Mac & Katie Kissoon)17/05/1975195
Lavender Blue16/06/1979513
Surprise, Surprise06/10/1979335
Love And Understanding (Mac Kissoon & Family)01/12/1979211
We Are Family (Mac Kissoon feat. Kathy)29/03/1980206
Glory Glory (Mac Kissoon And His Childeren Feat. The Gerald Brown Singers)08/11/1980471
A Little Love (Mac & Katie Kissoon)18/10/1997774
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mac Kissoon08/12/1979198
 

Mac & Katie Kissoon   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
I've Found My Freedom18/03/1972311
Sing Along08/07/1972110
Song For Everybody20/01/1973183
Love Will Keep Us Together17/11/1973124
Sugar Candy Kisses18/01/1975210
Don't Do It Baby17/05/1975195
A Little Love18/10/1997774
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
11/06/2008 22:06
Snormobiel Beusichem
****
▒ Vrolijke cover door "Mac & Katie Kissoon", november 1973 !!! Het duo had er in de Nederlandse hitlijsten van november / december 1973 toch een klein hitje mee te pakken !!! Krap 4 sterren !!! (NL Top 40: 6 wk / # 12) ☺!!!

Bearcat
******
superleuke cover door dit duo die best populair waren in de 70's
de songs die ze brachten waren voornamelijk makkelijk in het gehoor liggend wat aan sloeg bij het grote publiek
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?