Maan X $hirak - DJ

Cover Maan X $hirak - DJ
Digital
8ball -

Nummer

Jaar:2016
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

15/07/2016
Digital 8ball -
Toon detailsAlles beluisteren
1.DJ
3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06DJ8ball
-
Single
Digital
15/07/2016

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021513
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/202127
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

$hirak   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Beng ($hirak feat. SBMG)10/02/2018206
DM's ($hirak feat. Adje, 3robi & Josylvio)07/04/2018442
Miljonair ($hirak feat. SBMG, Lil' Kleine, Boef & Ronnie Flex)21/07/2018130
Maria (Bizzey & Ronnie Flex feat. $hirak)28/07/20181016
My Money ($hirak feat. Bokoesam, Bizzey & Dopebwoy)01/09/20183611
Jacin (Jacin Trill & $hirak)08/09/2018623
Niet meer leven (Jacin Trill & $hirak)29/09/2018821
Fils de pute ($hirak feat. Mula B)03/11/2018831
Amor (Jonna Fraser feat. Frenna & $hirak)10/11/2018353
Corona (Qlas & Blacka feat. $hirak)28/03/2020941
Spiritual ($hirak feat. Henkie T, Boef & ADF Samski)19/09/2020217
Allemaal zo zijn ($hirak feat. Kevin & Lijpe)31/10/2020382
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Go Go Club Volume 1 ($hirak & Bokoesam)04/04/2020831
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2Maan X $hirak - DJ (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Topschijf van de talentvolle Maan

Rootje
*
Totaal geflopte single van Voice winnares Maan
Terecht, wat een standaard formulematig danceplaatje.
Valt totaal niet op tussen al die dancereleases.

Snormobiel Beusichem
****
▒ "You Should Be The DJ" !!! Een modern zaterdagavonddansplaatje uit de zomer van 2016 !!! Bevalt me wel, krap 4 sterren, maar ze staan ☺!!!

DeejayDave
**
Ik heb $hirak de laatste tijd wel betere dingen horen doen. Zwak. Ook Maan blinkt uit in zwakzinnigheid.

Sebastiaanmember
***
Nogal goedkoop nummer van Maan.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?