Maan & DJVT - Naar de maan

Cover Maan & DJVT - Naar de maan
Digital
8ball 8717774691045 (nl)

Nummer

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/07/2022 (Positie 19)
Laatste week notering:06/08/2022 (Positie 24)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:11511 (394 Punten)
Airplay:09/07/2022 / Piek: 3 / Weken: 5
Radio NL:16/07/2022 / Piek: 3 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 19 / Weken: 5

Tracks

01/07/2022
Digital 8ball 8717774691045 [nl] / EAN 8717774691045
Toon detailsAlles beluisteren
1.Naar de maan
3:08
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:08Naar de maan8ball
8717774691045
Single
Digital
01/07/2022

De Jeugd Van Tegenwoordig   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Watskeburt?!21/05/2005120
Voorjekijkendoorlopen10/09/2005405
Ho ho ho (Katja & De Jeugd Van Tegenwoordig)10/12/2005256
Poes in de Playboy (Luie Hond & De Jeugd Van Tegenwoordig)05/08/2006416
Shenkie05/05/2007439
Hollereer03/05/2008118
Sterrenstof30/10/2010752
Get Spanish07/05/20111815
The Big Smurfout30/07/2011705
De Formule15/06/2013157
Een barkie24/08/2013536
Manon26/09/2015603
Ik was een klootzak31/10/20151001
Naar de maan (Maan & DJVT)09/07/2022195
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Parels voor de zwijnen08/10/2005585
De machine03/05/20081127
De lachende derde04/12/2010642
Ja, natúúrlijk!05/10/2013222
X - Viering van het super decennium20/06/2015335
Manon31/10/2015325
Luek24/02/2018216
Anders (Different)17/11/2018133
 

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021533
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021165
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211812
Niks is heilig21/08/20214010
Leven11/12/20212523
Naar de maan (Maan & DJVT)09/07/2022195
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.6Maan & DJVT - Naar de maan (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

wvernooij
*****
Leuke, frisse samenwerking.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Mager Nederlandstalige 🎶 plaatje uit eind juni 2022 van de 25 jarige Utrechtse actrice en zangeres "Maan de Steenwinkel" alias gewoon "Maan" (☼ 2015) en de leden van de Nederlandse rapgroep "Willie Wartaal", "Vieze Fur", "Faberyayo" en hun vaste producent "Bas Bron" alias "De jeugd van tegenwoordig" afgekort "DJVT" (☼ 2005) !!! Aardig om een keertje aan te horen, maar meer ook niet !!! Nipt voldoende 😎 !!!

Patrick3
******
Topschijf

Rootje
**
Middelmatigheid troef, typisch een Maan product dus. En weer kan ze het niet alleen af en moet ze de hulp inroepen van een populaire rapact om het geheel wat omhoog te halen. Maar nu zijn de DJVT leden ook niet de allerbeste rappers natuurlijk.
Laatst gewijzigd: 18/07/2022 00:05

Bearcat
**
Niet echt mijn ding
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?