Maan - Zo kan het dus ook

Cover Maan - Zo kan het dus ook
Digital
8ball 8717774686348 (nl)

Charts

Binnenkomst:20/07/2019 (Positie 20)
Laatste week notering:17/08/2019 (Positie 10)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:10205 (431 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 5
be  Tip (V)

Tracks

12/07/2019
Digital 8ball 8717774686348 [nl] / EAN 8717774686348
Toon detailsAlles beluisteren
1.Zo kan het dus ook
  2:34
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:34Zo kan het dus ook8ball
8717774686348
Single
Digital
12/07/2019

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018134
Zo kan het dus ook20/07/2019105
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018382
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
*****
Maan is terug met een frisse nieuwe single,klinkt lekker relaxed.

Patrick3
******
Super plaat

Chartattack
****
Maan’s beste solo-single tot nu toe, maar het blijft toch een beetje Kinderen Voor Kinderen niveau.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?