Maan - Ze huilt maar ze lacht

Cover Maan - Ze huilt maar ze lacht
Digital
8ball 8717774687499 (nl)

Charts

Binnenkomst:21/12/2019 (Positie 16)
Laatste week notering:25/01/2020 (Positie 10)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:8728 (512 Punten)
Airplay:28/12/2019 / Piek: 13 / Weken: 5
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 6
be  Tip (V)

Tracks

13/12/2019
Digital 8ball 8717774687499 [nl] / EAN 8717774687499
Toon detailsAlles beluisteren
1.Ze huilt maar ze lacht
  3:06
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:06Ze huilt maar ze lacht8ball
8717774687499
Single
Digital
13/12/2019

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018157
Zo kan het dus ook20/07/2019728
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019106
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.67 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Chartattack
*****
Veruit het beste liedje van Maan tot nog toe.

Gaat dan ook veruit haar grootste (solo-)hit worden tot nog toe!
Laatst gewijzigd: 20/12/2019 21:47

Patrick3
******
Schitterend

Mark1984
******
Pareltje van Maan!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?