Maan - Waar ga je heen

Cover Maan - Waar ga je heen
Digital
8ball / Top Notch 00602577245572 (nl)

Charts

Binnenkomst:03/11/2018 (Positie 100)
Laatste week notering:03/11/2018 (Positie 100)
Piekpositie:100 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:26213 (1 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 100 / Weken: 1
be  Tip (V)

Tracks

26/10/2018
Digital 8ball / Top Notch - (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Waar ga je heen
  3:00
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:00Waar ga je heen8ball / Top Notch
-
Single
Digital
26/10/2018

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021527
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021121
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Maan - Waar ga je heen (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
****
▒ Gaaf Nederlandstalig plaatje uit eind oktober 2018 door de Utrechtse zangeres: "Maan de Steenwinkel" (☼ 10 februari 1997) !!! Een Nederlandse zangeres die bekend is geworden door in 2016 het zesde seizoen van: "The Voice Of Holland", te winnen ☺!!!

JoBé
*****
Dit nummer is niet het beste van de EP, maar die is in zijn geheel wel een 6 waard! Deze dame hééft het !
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?