Maan - Waar ga je heen

Cover Maan - Waar ga je heen
Digital
8ball / Top Notch 00602577245572 (nl)

Album

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:03/11/2018 (Positie 15)
Laatste week notering:23/02/2019 (Positie 92)
Piekpositie:15 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:8633 (257 Punten)
Combialbum:03/11/2018 / Piek: 16 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 15 / Weken: 7

Tracks

26/10/2018
Digital 8ball / Top Notch 00602577245572 (UMG) [nl] / EAN 0602577245572
Toon detailsAlles beluisteren
   

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021140
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211812
Niks is heilig21/08/20214010
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1Maan - Waar ga je heen (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
*
Met materiaal als dit gaat de carrière van Maan nergens meer heen
Standaard zelfs saai materiaal wat al zoveel gedaan is door (TV show) zangeresjes. Een moetje zonder enige visie erachter...
Laatst gewijzigd: 13/11/2018 18:20
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?