Maan - Spiegel

Cover Maan - Spiegel
Digital
8ball 8717774687376 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:30/11/2019 / Piek: 13 / Weken: 4

Tracks

22/11/2019
Digital 8ball 8717774687376 [nl] / EAN 8717774687376
Toon detailsAlles beluisteren
1.Spiegel
3:39
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39Spiegel8ball
8717774687376
Single
Digital
22/11/2019

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021513
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/202127
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5Maan - Spiegel (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Mark1984
****
Lekkere track van Maan! beter dan haar geflopte single Jij en ik Tegen de Wereld.

Patrick3
******
Heel mooi
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?