Maan - Someone That I Never Knew

Cover Maan - Someone That I Never Knew
Digital
8ball 1201347520 (nl)

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

03/02/2017
Digital 8ball 1201347520 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Someone That I Never Knew
3:28
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:28Someone That I Never Knew8ball
1201347520
Single
Digital
03/02/2017

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021527
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021121
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211811
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.2Maan - Someone That I Never Knew (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Maan kan prachtig zingen maar deze ballade heeft net wat te weinig om het lijf. Het is wat flets en je zou misschien wat meer begeleiding willen of een bombastisch einde. Het zit er niet in.

Patrick3
******
De nieuwste topschijf van Maan

Rootje
*
Dat voormalig Voice kandidaten niet snel in de vergetelheid moeten raken is duidelijk te horen aan dit plaatje. Maan heeft maar een balladachtigliedje uitgebracht. Het heeft echter niets om het lijf, zielloos, saai.
Duidelijk gevalletje van breng maar weer snel wat uit, anders vergeten ze je'. Maan zal snel vergeten zijn met dit soort materiaal...

Snormobiel Beusichem
***
▒ Jammer dat niemand op zo'n plaatje loopt te wachten in de Nederlandse hitlijsten van tegenwoordig !!! Maar dat wil niet zeggen dat de, bijna 20 jarige, zangeres: "Maan de Steenwinkel", niet kan zingen !!! Ebt snel weg dit plaatje ☺!!!

Sebastiaanmember
***
Het nummer mist iets, waardoor ik helaas op 3 sterren uitkom.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?