Maan - Onverstaanbaar

Cover Maan - Onverstaanbaar
Digital
8ball 8717774687758 (nl)
CD
Use Me 8717774687765 (nl)

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/02/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:17/10/2020 (Positie 72)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:37
Positie aller tijden:941 (2435 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 37
be  Piek: 68 / Weken: 9 (V)

Tracks

31/01/2020
Digital 8ball 8717774687758 [nl] / EAN 8717774687758
Toon detailsAlles beluisteren
   
14/02/2020
CD Use Me 8717774687765 [nl] / EAN 8717774687765
Toon detailsAlles beluisteren
   

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020137
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Maan - Onverstaanbaar (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterend album

De Tsjap
****
Misschien niet edgy genoeg geproduceerd voor een echte klapper maar desalniettemin verrast Maan me positief. Fijne beats toch. Maan is méér dan een saaie Hollandse doos.

Rootje
**
Een werkje dat totaal niet beklijft.
Door de goede contacten van met name haar vader in de media is dit aardig tot succes gemaakt. Muzikaal echter matig.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?