Maan - Onverstaanbaar

Cover Maan - Onverstaanbaar
Digital
8ball 8717774687758 (nl)
CD
Use Me 8717774687765 (nl)

Album

Jaar:2020
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/02/2020 (Positie 1)
Laatste week notering:24/10/2020 (Positie 90)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:38
Positie aller tijden:1002 (2446 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 38
be  Piek: 68 / Weken: 9 (V)

Tracks

31/01/2020
Digital 8ball 8717774687758 [nl] / EAN 8717774687758
Toon detailsAlles beluisteren
   
31/01/2020
CD 8ball 7468776 / EAN 8717774687765
Toon detailsAlles beluisteren
1.Onverstaanbaar
3:03
2.Niet alleen
3:42
3.Ze huilt maar ze lacht
  3:07
4.Maan feat. Tony Junior - 7 maanden
3:15
5.Nog even niet
2:55
6.Maan feat. Sevn Alias - Als ik ga
3:52
7.Spiegel
3:39
8.Kom maar
2:44
9.Zo kan het dus ook
  2:34
10.Vergeet je niet
3:10
11.Jij en ik tegen de wereld
2:43
12.Spiegelbeeld
3:12
   
14/02/2020
CD Use Me 8717774687765 [nl] / EAN 8717774687765
Toon detailsAlles beluisteren
   

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021533
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021170
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211812
Niks is heilig21/08/20214010
Leven11/12/20212523
Naar de maan (Maan & DJVT)09/07/20221914
Sowieso overhoop15/10/2022556
Stiekem (Maan & Goldband)12/11/2022168
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
Leven22/10/20221156
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Maan - Onverstaanbaar (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterend album

De Tsjap
****
Misschien niet edgy genoeg geproduceerd voor een echte klapper maar desalniettemin verrast Maan me positief. Fijne beats toch. Maan is méér dan een saaie Hollandse doos.

Rootje
**
Een werkje dat totaal niet beklijft.
Door de goede contacten van met name haar vader in de media is dit aardig tot succes gemaakt. Muzikaal echter matig.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Geslaagd debuutalbum uit eind januari 2020 van de nu inmiddels 25 jarige mooie Utrechtse zangeres en actrice "Maan de Steenwinkel" !!! Een dikke voldoende ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?