Maan - Leven

Cover Maan - Leven
Digital
8ball 8717774690390 (nl)

Nummer

Jaar:2021
Producer:Antoon [NL]
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/12/2021 (Positie 45)
Laatste week notering:15/01/2022 (Positie 26)
Piekpositie:25 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:12054 (364 Punten)
Airplay:11/12/2021 / Piek: 16 / Weken: 5
Radio NL:01/01/2022 / Piek: 2 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 25 / Weken: 6

Tracks

03/12/2021
Digital 8ball 8717774690390 [nl] / EAN 8717774690390
Toon detailsAlles beluisteren
1.Leven
2:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:14Leven8ball
8717774690390
Single
Digital
03/12/2021

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021533
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021146
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211812
Niks is heilig21/08/20214010
Leven11/12/2021256
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67Maan - Leven (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
Schitterend nummer

Bert E.
****
Lekker vlot plaatje van Maan.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?