Maan - Leven

Cover Maan - Leven
Digital
8ball 8717774691434 (nl)
Digital
8ball 8717774691540 (nl)

Album

Jaar:2022
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/10/2022 (Positie 11)
Laatste week notering:26/11/2022 (Positie 18)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:6
Positie aller tijden:6242 (480 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 6
be  Piek: 147 / Weken: 2 (V)

Tracks

14/10/2022
Digital 8ball 8717774691434 [nl] / EAN 8717774691434
Toon detailsAlles beluisteren
   
04/11/2022
Digital 8ball 8717774691540 [nl] / EAN 8717774691540
Toon detailsAlles beluisteren
   

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021533
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021168
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211812
Niks is heilig21/08/20214010
Leven11/12/20212523
Naar de maan (Maan & DJVT)09/07/20221914
Sowieso overhoop15/10/2022556
Stiekem (Maan & Goldband)12/11/202213
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
Leven22/10/2022116
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4Maan - Leven (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Rootje
**
De hype rond Maan is wel een beetje wag aan het ebben. Dit album zal snel vergeten zijn en in de 'uitverkoop' geraken.
Een album vol songs die totaal niet beklijven, stijgt niet uit boven de middelmatigheid. Maar ook niet verbazend, middelmatigheid is Maan troef. Het wordt gewoon niet beter. Dit album 'leeft' niet.

Patrick3
******
Héél mooi album
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?