Maan - Jij en ik tegen de wereld

Cover Maan - Jij en ik tegen de wereld
Digital
8ball 8717774687222 (nl)

Nummer

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:09/11/2019 (Positie 68)
Laatste week notering:09/11/2019 (Positie 68)
Piekpositie:68 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:22902 (33 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 68 / Weken: 1

Tracks

01/11/2019
Digital 8ball 8717774687222 [nl] / EAN 8717774687222
Toon detailsAlles beluisteren
1.Jij en ik tegen de wereld
2:42
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:42Jij en ik tegen de wereld8ball
8717774687222
Single
Digital
01/11/2019

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018146
Zo kan het dus ook20/07/2019717
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019681
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018382
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?