Maan - Give You All I Got

Cover Maan - Give You All I Got
Digital
8ball 1156140090

Nummer

Jaar:2016
Muziek/Tekst:Yoshi Breen
Carlos Vrolijk
Aïscha Traïda
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

23/09/2016
Digital 8ball 1156140090
Toon detailsAlles beluisteren
1.Give You All I Got [Titelsong Meesterspion]
3:38
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:38Give You All I Got8ball
1156140090
Single
Digital
23/09/2016

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021513
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/202127
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62Maan - Give You All I Got (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Patrick3
******
De toffe nieuwe schijf van Maan

Mark1984
**
Bijzonder matig! vind de productie erg sloom

Rootje
*
Matig Maan werkje. Hiermee breekt ze ook niet definitief door.
Laatst gewijzigd: 17/06/2017 16:57

DeejayDave
****
Maan is niet meer dan een matige zangeres, maar dankzij deze gelikte productie is dit alweer een prima te pruimen plaat van haar. Ze heeft duidelijk de goede mensen om zich heen staan.

Sebastiaanmember
****
Best wel aardig nummer, het doet me denken aan Dua Lipa! Wel vreemd dat haar borsten opnieuw in de ''schijnwerpers'' moeten staan in de muziekvideo.

Snormobiel Beusichem
****
▒ Leuk, sexy, vlot plaatje uit half september 2016 van de nu inmiddels 20 jarige schone Nederlandse zangeres uit Bergen: "Maan (de Steenwinkel)", afkomstig van de soundtrack: "Meesterspion" !!! Brak echter géén potten en pannen ☺!!!

Bearcat
****
Best aardige single van Maan
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?