Maan - Another Lonely Christmas

Cover Maan - Another Lonely Christmas
Digital
Cloud 9 8718521052027 (nl)

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:23/12/2017 / Piek: 29 / Weken: 1

Tracks

01/12/2017
Digital Cloud 9 8718521052027 [nl] / EAN 8718521052027
Toon detailsAlles beluisteren
1.Another Lonely Christmas
2:50
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:50Another Lonely ChristmasCloud 9
8718521052027
Single
Digital
01/12/2017
2:50De beste kersthits 2020Cloud 9
8718521061609
Compilatie
Digital
27/11/2020

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021513
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/202127
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.17Maan - Another Lonely Christmas (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Aardig kerstliedje van Maan.

hugo1960
***
Eigentijds kerstliedje van muzikale duizendpoot Maan. Ruim 3 sterren.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Modern kerstplaatje uit eind november 2017 door de 20 jarige Utrechtse zangeres: "Maan de Steenwinkel" !!! Voldoende voor 3 kerststerren ☺!!!

Jeroen68
***
Niet onaardig, maar het klinkt wat goedkoop
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?