Maan - Almost Had It All

Cover Maan - Almost Had It All
Digital
8ball 1255087079 (nl)

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

07/07/2017
Digital 8ball 1255087079 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Almost Had It All
2:52
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:52Almost Had It All8ball
1255087079
Single
Digital
07/07/2017
2:52PM [EP]8ball
8717774680650
Album
Digital
24/11/2017

Maan   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Perfect World06/02/2016257
Ride It16/04/2016589
Jij bent de liefde10/06/2017831
In Amsterdam (Sevn Alias feat. Maan)14/10/2017324
Blijf bij mij (Ronnie Flex feat. Maan)16/12/2017130
Spijt (Maan feat. Jonna Fraser)16/06/2018259
Lief zoals je bent22/09/20181220
Waar ga je heen03/11/20181001
Hij is van mij (Kris Kross Amsterdam, Maan & Tabitha feat. Bizzey)29/12/2018172
Zo kan het dus ook20/07/2019737
Jij en ik tegen de wereld09/11/2019682
Ze huilt maar ze lacht21/12/2019526
Onverstaanbaar08/02/2020282
Als ik ga (Maan feat. Sevn Alias)08/02/2020374
Rode wijn (Maan & Kraantje Pappie)28/03/20202817
Zo kan het dus ook Part 217/10/2020981
Als ik je weer zie (Thomas Acda / Paul de Munnik / Maan / Typhoon)23/01/2021532
Blijven slapen (Snelle x Maan)06/03/2021140
Nee is nee (Bente & Maan)15/05/20211812
Niks is heilig21/08/20214010
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar ga je heen03/11/2018157
Het Sinterklaas meezingboek - De 15 leukste sinterklaasliedjes01/12/2018385
Onverstaanbaar08/02/2020138
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.57Maan - Almost Had It All (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
***
Maan is een prima zangeres maar met dit niemendalletje zal ze niet snel scoren. Te onopvallend.

Sebastiaanmember
****
Dit heeft wel wat! Of dit wordt een grote hit, of dit gaat flink floppen, ik ben benieuwd..

Rootje
**
Als ze het hebben van groot hitsucces met de titel bedoeld, is die goed gekozen. Ook met dit uiterst matige nummer zal ze ook niet gaan scoren.
Als ik Maan was zou ik andere activiteiten gaan ontplooien. Als succesvolle zangeres gaat het hem niet worden...
Laatst gewijzigd: 14/07/2017 11:30

Patrick3
******
Ik vind Maan super-ze is/was top in de Beste Zangers en mag nu zeker de top van de hitlijsten behalen-kom aan muziekliefhebbers volop downloaden

Jeroen68
***
Totaal inwisselbare track

Snormobiel Beusichem
****
▒ Langzaam meer lekker plaatje uit begin juli 2017 door de 20 jarige Nederlandse zangeres: "Maan de Steenwinkel" !!! Ze won in 2016 het zesde seizoen van: "The Voice Of Holland" !!! Gewoon 4 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?