Luciano Pavarotti & Henry Mancini - Fiorin fiorello

Nummer

Jaar:1987
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:15VolareDecca
421 052-2
Album
CD
1987

Henry Mancini   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Luciano Pavarotti   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Caruso12/05/1990314
'o sole mio21/07/1990714
Miserere (Zucchero & Pavarotti)10/10/1992419
Miss Sarajevo (Passengers)25/11/1995516
Live Like Horses (Elton John & Luciano Pavarotti)04/01/1997748
Nessun dorma22/09/2007354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tutto Pavarotti19/05/19901816
Caruso16/06/1990223
In Concert (Carreras / Domingo / Pavarotti / Mehta)25/08/1990140
Pavarotti In Holland17/08/1991912
The 3 Tenors In Concert 1994 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Mehta)10/09/1994226
Original Soundtracks 1 (Passengers)25/11/19953816
Christmas With - The 3 Tenors Sing The Most Beautiful Christmas Songs (Carreras / Domingo / Pavarotti)09/12/1995206
Together For The Children Of Bosnia (Pavarotti & Friends)16/03/1996425
For War Child (Pavarotti & Friends)16/11/19961516
Pavarotti in de Amsterdam Arena17/05/1997267
The 3 Tenors - Paris 1998 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Levine)29/08/1998276
For The Children Of Liberia (Pavarotti & Friends)31/10/1998713
For Guatemala And Kosovo (Pavarotti & Friends)02/10/19991814
For Cambodia And Tibet (Pavarotti & Friends)30/09/20001912
The Three Tenors At Christmas (The 3 Tenors)09/12/2000197
Pavarotti Forever15/09/20071116
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pavarotti Forever [DVD]22/09/200777
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?