Luciano Pavarotti - Pavarotti Forever

Cover Luciano Pavarotti - Pavarotti Forever
CD
Decca 475 9349 (eu)

Album

Jaar:2007
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/09/2007 (Positie 13)
Laatste week notering:29/12/2007 (Positie 90)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:4040 (769 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 12 / Weken: 17
de  Piek: 7 / Weken: 24
at  Piek: 3 / Weken: 19
nl  Piek: 11 / Weken: 16
be  Piek: 6 / Weken: 20 (V)
  Piek: 2 / Weken: 22 (W)
se  Piek: 7 / Weken: 19
no  Piek: 16 / Weken: 11
dk  Piek: 6 / Weken: 18
it  Piek: 4 / Weken: 47
es  Piek: 1 / Weken: 31
pt  Piek: 2 / Weken: 17
au  Piek: 15 / Weken: 6
nz  Piek: 3 / Weken: 17
mx  Piek: 14 / Weken: 30

Tracks

07/09/2007
CD Decca 475 9349 (UMG) [eu] / EAN 0028947593492
Toon detailsAlles beluisteren
CD 1:
1.Nessun dorma
  3:00
2.Che gelida manina
  4:41
3.Brindisi
  2:52
4.Se quel guerrier io fossi... Celeste Aida
  4:08
5.Una furtiva lagrima
  4:50
6.Questa o quella
  1:40
7.M'apparì
  3:29
8.E lucevan le stelle
  3:14
9.Amor ti vieta
  1:47
10.Vesti la giubba (Recitar!)
  4:08
11.Donna non vidi mai
  2:05
12.La donna è mobile
  2:24
13.O paradiso
  3:32
14.Pourquoi me réveiller
  3:07
15.La fleur que tu m'avais jetée
  4:28
16.Tra, voi, belle
  1:13
17.Cielo e mar!
  5:08
18.Recondita armonia
  3:00
19.Spirto gentil
  4:12
20.Di quella pira
  3:21
21.Luciano Pavarotti with Cecilia Bartoli - Suzel, buon dì
  7:51
CD 2:
1.'o sole mio
  3:24
2.Torna a Surriento
  4:25
3.Core 'ngrato
  4:56
4.Funiculì, funiculà
  2:43
5.Luciano Pavarotti with Andrea Bocelli - Notte 'e piscatore
  5:07
6.O Holy Night
  4:14
7.Panis angelicus
  4:03
8.Ave Maria
  4:50
9.Mattinata
  2:01
10.La danza
  3:08
11.Caro mio ben
  3:05
12.Caruso
  5:21
13.Luciano Pavarotti with Frank Sinatra - My Way
  3:34
14.Santa Lucia
  1:31
15.Tu che m'hai preso il cuor
  3:38
16.Mamma
  3:25
17.La mia canzone al vento
  3:04
18.Volare
  4:35
19.Passione
  3:47
20.Granada
  3:08
   

Luciano Pavarotti   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Caruso12/05/1990314
'o sole mio21/07/1990714
Miserere (Zucchero & Pavarotti)10/10/1992419
Miss Sarajevo (Passengers)25/11/1995516
Live Like Horses (Elton John & Luciano Pavarotti)04/01/1997748
Nessun dorma22/09/2007354
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tutto Pavarotti19/05/19901816
Caruso16/06/1990223
In Concert (Carreras / Domingo / Pavarotti / Mehta)25/08/1990140
Pavarotti In Holland17/08/1991912
The 3 Tenors In Concert 1994 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Mehta)10/09/1994226
Original Soundtracks 1 (Passengers)25/11/19953816
Christmas With - The 3 Tenors Sing The Most Beautiful Christmas Songs (Carreras / Domingo / Pavarotti)09/12/1995206
Together For The Children Of Bosnia (Pavarotti & Friends)16/03/1996425
For War Child (Pavarotti & Friends)16/11/19961516
Pavarotti in de Amsterdam Arena17/05/1997267
The 3 Tenors - Paris 1998 (Carreras / Domingo / Pavarotti with Levine)29/08/1998276
For The Children Of Liberia (Pavarotti & Friends)31/10/1998713
For Guatemala And Kosovo (Pavarotti & Friends)02/10/19991814
For Cambodia And Tibet (Pavarotti & Friends)30/09/20001912
The Three Tenors At Christmas (The 3 Tenors)09/12/2000197
Pavarotti Forever15/09/20071116
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pavarotti Forever [DVD]22/09/200777
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 9)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/09/2007 21:52
Richard (NL)
******
Zo'n album (zo puur gezongen) verdiend gewoon 6 ******
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?