Loreen - Tattoo

Cover Loreen - Tattoo
Digital
Universal 22UM1IM46463
Cover Loreen - Tattoo
Digital
Universal 23UMGIM49190
Cover Loreen - Tattoo
Cover
Cover Loreen - Tattoo
Digital
Universal 23UMGIM77473

Nummer

Jaar:2023
Muziek/Tekst:Peter Boström
Thomas G:son
Jimmy Jansson
Loreen Talhaoui
Jimmy "Joker" Thörnfeldt
Cazzi Opeia
Producer:Peter Boström
Thomas G:son
Jimmy Jansson
Gecoverd door:Art Nation
Flying Fingers
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen
Eurovisie Songfestival: 2023:
Finale: 1 (Punten: 583)
Halve finale: 2 (Punten: 135)

Charts

Binnenkomst:25/03/2023 (Positie 36)
Laatste week notering:10/02/2024 (Positie 99)
Piekpositie:1 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:45
Positie aller tijden:152 (3144 Punten)
Airplay:06/05/2023 / Piek: 1 / Weken: 29
Single Tip:11/03/2023 / Piek: 1 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 1 / Weken: 63
de  Piek: 7 / Weken: 28
at  Piek: 1 / Weken: 28
fr  Piek: 7 / Weken: 57
nl  Piek: 1 / Weken: 45
be  Piek: 1 / Weken: 43 (V)
  Piek: 1 / Weken: 42 (W)
se  Piek: 1 / Weken: 44
fi  Piek: 3 / Weken: 19
no  Piek: 2 / Weken: 31
dk  Piek: 13 / Weken: 15
it  Piek: 24 / Weken: 6
es  Piek: 22 / Weken: 8
pt  Piek: 15 / Weken: 61

Tracks

25/02/2023
Digital Universal 22UM1IM46463 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tattoo
  3:03
   
05/05/2023
Digital Universal 23UMGIM49190 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tattoo (Acoustic)
3:34
   
04/08/2023
Digital Universal 23UMGIM77473 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tattoo (Topic Remix)
3:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:03TattooUniversal
22UM1IM46463
Single
Digital
25/02/2023
3:03Melodifestivalen 2023Universal
00602455141033
Compilatie
CD
27/02/2023
Karaoke Version3:01Eurovision Song Contest - Liverpool 2023 - Karaoke VersionUniversal
23UMGIM33178
Compilatie
Digital
14/04/2023
3:01Eurovision Song Contest - Liverpool 2023Universal
5518880
Compilatie
CD
28/04/2023
Acoustic3:34TattooUniversal
23UMGIM49190
Single
Digital
05/05/2023
»» alles tonen

Loreen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Euphoria02/06/2012235
My Heart Is Refusing Me13/10/2012468
Tattoo25/03/2023145
Is It Love18/11/20233317
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Heal03/11/20121615
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.07Loreen - Tattoo (Reviews: 108)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Fabio (auch Fabi GaGa)
******
Melodifestivalen 2023

Loreen war ja nie ganz weg, aber sie wird bald wieder zurück auf der grossen Bühne sein und Europa wieder im Sturm erobern!

Man weiss ja nie, aber sie sollte das Melo gewinnen und wird im Mai um den Sieg singen.

Hier stimmt für mich alles! "Tattoo" steigert sich kontinuierlich, die Produktion ist mega und es passt perfekt zu ihrer unglaublichen Stimme.
Auch Live hat es enorme Power.
Ich bin hin und weg!

Sweden 2024 here we come

d'ap
***
Haar optreden tijdens de Zweedse voorronde zegt genoeg, The Winner takes it all!

Mark1984
****
Mooi om weer nieuw werk te horen van deze zaneres.

Bearcat
******
ESC 2023
Sweden

Met groot verschil is dit het beste nummer voor het ESC 2023
Prachtig gezongen
Winnares ?

gherkin
*****
We hebben een topfavoriet en die status is wel verdiend. Sterke inzending.

Bert E.
**
kopie van het vorige nummer. 2 x als eerste eindigen zal lastig worden.

Richard (NL)
*****
Dit is een nummer wat in je hoofd blijft hangen, Ik denk dat zij met gemak de Top 3 bij het ESC haalt. Misschien eindigt ze wel als eerste.

Patrick3
******
Topklasse

Topbart
****
prima nummer, maar het blijft niet zo hangen als "Euphoria". Dat nummer was vele malen beter

LUVSTUFF
*****
Goed nummer, en prachtige podiumact.
Ben het eens met aantal reviews hier: niet zo sterk genoeg als Euphoria. Maar wel weer sterk genoeg om vanavond de overwinning voor de tweede maal op te eisen...
Ik kijk er met belangstelling naar uit.

Jeroen68
***
Heel aardig, maar geen winner in mijn ogen (wat het natuurlijk wel werd), waar Euphoria natuurlijk wel een kneiter was

glitterprinsen
*****
Very good!

hugo1960
****
Ook aan dit nummer moet ik even wennen, maar dat had ik ook bij "Euphoria". Later vond ik dit een top nummer. Knappe prestatie, gelijk na het songfestival al de nummer 1 positie pakken.

Off topic; de liefde bedrijven met een vrouw met zulke nagels, komt je duur te staan.

MFC4
**
Erg saai. Ik geef toe, ze is een goede zangeres, maar serieus? Dit is het beste waar niet alleen zij mee kwam, maar wat ook de jury op Eurovisie dacht dat een goede winnaar was? Er gebeurt zo weinig. Erg plat gemixt en niet memorabel voor goede redenen. Dat dit dan ook nog een hit wordt kan ik niet begrijpen...

vDijKv
******
lijkt veel op het vorige nummer, desalniettemin heerlijk nummer en die stem... btw wie had anders moeten winnen? teleurstellend dit jaar.

Rootje
***
Ik moet zeggen dat dit niet het allerslechtste is wat van het ESF gekomen is.
Als een tatoeage die niet in een dronken bui gezet is, waar je gelijk spijt van hebt. Blijft best wel hangen.

Bolt2008
******
Destined to become an Evergreen

juna13
*****
Good, but she didn't deserve the win
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?