Living Colour - Vivid

Cover Living Colour - Vivid
Cover
Cover Living Colour - Vivid
Cover

Album

Jaar:1989
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:02/12/1989 (Positie 100)
Laatste week notering:16/12/1989 (Positie 92)
Piekpositie:92 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:3
Positie aller tijden:15151 (19 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 92 / Weken: 3
no  Piek: 15 / Weken: 5
nz  Piek: 2 / Weken: 18

Tracks


Living Colour   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Glamour Boys11/11/1989318
Love Rears Its Ugly Head10/11/19901612
Solace Of You08/06/1991279
Talkin' Loud And Sayin' Nothing24/08/1991854
Leave It Alone06/03/1993413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vivid02/12/1989923
Time's Up15/09/19902430
Biscuits27/07/1991439
Stain06/03/1993818
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?