Living Colour - Time's Up

Cover Living Colour - Time's Up
Cover

Album

Jaar:1990
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:15/09/1990 (Positie 79)
Laatste week notering:31/08/1991 (Positie 100)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:30
Positie aller tijden:2563 (1162 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 11 / Weken: 8
de  Piek: 56 / Weken: 8
nl  Piek: 24 / Weken: 30
no  Piek: 13 / Weken: 2
au  Piek: 15 / Weken: 20
nz  Piek: 10 / Weken: 7

Tracks

28/08/1990
CD Epic / CBS 466920 2 / EAN 5099746692025
Toon detailsAlles beluisteren
1.Time's Up
3:05
2.History Lesson
0:52
3.Pride
4:55
4.Love Rears Its Ugly Head
  4:19
5.New Jack Theme
3:30
6.Someone Like You
3:47
7.Elvis Is Dead
  3:50
8.Type
  6:26
9.Information Overload
6:11
10.Under Cover Of Darkness
4:17
11.Ologyx
1:07
12.Fight The Fight
4:32
13.Tag Team Partners
0:48
14.Solace Of You
  3:38
15.This Is The Life
6:22
   
14/03/2014
Reissue - CD Music On CD MOCCD 13121 / EAN 8718627221204
Toon detailsAlles beluisteren
1.Time's Up
3:05
2.History Lesson
0:52
3.Pride
4:55
4.Love Rears Its Ugly Head
  4:19
5.New Jack Theme
3:30
6.Someone Like You
3:47
7.Elvis Is Dead
  3:50
8.Type
  6:26
9.Information Overload
6:11
10.Under Cover Of Darkness
4:17
11.Ologyx
1:07
12.Fight The Fight
4:32
13.Tag Team Partners
0:48
14.Solace Of You
  3:38
15.This Is The Life
6:22
16.Final Solution (Live) [Bonus Track]
5:44
17.Middleman (Live) [Bonus Track]
3:40
18.Love Rears Its Ugly Head (Soul Power Mix) [Bonus Track]
4:05
   

Living Colour   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Glamour Boys11/11/1989318
Love Rears Its Ugly Head10/11/19901612
Solace Of You08/06/1991279
Talkin' Loud And Sayin' Nothing24/08/1991854
Leave It Alone06/03/1993413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vivid02/12/1989923
Time's Up15/09/19902430
Biscuits27/07/1991439
Stain06/03/1993818
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.5 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?