Living Colour - Stain

Cover Living Colour - Stain
CD
Epic 472856-2

Album

Jaar:1993
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/03/1993 (Positie 96)
Laatste week notering:03/07/1993 (Positie 88)
Piekpositie:8 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:18
Positie aller tijden:3448 (901 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 14 / Weken: 11
de  Piek: 29 / Weken: 9
at  Piek: 25 / Weken: 8
nl  Piek: 8 / Weken: 18
se  Piek: 42 / Weken: 1
au  Piek: 18 / Weken: 11
nz  Piek: 10 / Weken: 12

Tracks

03/03/1993
CD Epic 472856-2 (Sony) / EAN 5099747285622
Toon detailsAlles beluisteren
1.Go Away
4:03
2.Ignorance Is Bliss
3:17
3.Leave It Alone
  3:28
4.Bi
  4:46
5.Mind Your Own Business
3:17
6.Ausländer
  2:37
7.Never Satisfied
4:06
8.Nothingness
  3:30
9.Postman
3:31
10.WTFF
2:15
11.This Little Pig
3:04
12.Hemp
1:35
13.Wall
5:22
14.T.V. News
4:20
15.Love Rears Its Ugly Head (Live)
4:18
   
06/12/2013
CD Music On CD MOCCD 13092 / EAN 8718627220924
Toon detailsAlles beluisteren
   
10/04/2015
LP Music On Vinyl MOVLP1346 / EAN 8718469538362
Toon detailsAlles beluisteren
   

Living Colour   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Glamour Boys11/11/1989318
Love Rears Its Ugly Head10/11/19901612
Solace Of You08/06/1991279
Talkin' Loud And Sayin' Nothing24/08/1991854
Leave It Alone06/03/1993413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vivid02/12/1989923
Time's Up15/09/19902430
Biscuits27/07/1991439
Stain06/03/1993818
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?