Living Colour - Nothingness

Cover Living Colour - Nothingness
Cover

Nummer

Jaar:1993
Producer:Ron Saint Germain
Living Colour
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

In de landen:
nz  Piek: 28 / Weken: 3

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:30StainEpic
472856-2
Album
CD
03/03/1993
3:30De Afrekening 20(00) - The Lost TracksUniversal
545 522-2
Compilatie
CD
03/12/1999

Living Colour   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Glamour Boys11/11/1989318
Love Rears Its Ugly Head10/11/19901612
Solace Of You08/06/1991279
Talkin' Loud And Sayin' Nothing24/08/1991854
Leave It Alone06/03/1993413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vivid02/12/1989923
Time's Up15/09/19902430
Biscuits27/07/1991439
Stain06/03/1993818
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.25 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Topbart
****
2e single van het album "Stain" in mei 1993, hier laat Living Colour zich wat van een ietwat ingetogener manier horen en dat klinkt goed. Werd geen hit in Nederland helaas

Hijinx
*****
For the record I generally listen to the 'Colour Mix' which is generally the same as the original recording, just with a synthier backing (and the vocals feel mixed better). In either case, the song is very good.

bluezombie
****
Solid.

gherkin
****
Deze nothingness klinkt als iets goeds.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?