Living Colour - Glamour Boys

Cover Living Colour - Glamour Boys
Cover
Cover Living Colour - Glamour Boys
Cover

Nummer

Jaar:1989
Muziek/Tekst:Vernon Reid
Producer:Mick Jagger
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:11/11/1989 (Positie 61)
Laatste week notering:06/01/1990 (Positie 88)
Piekpositie:31 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:10368 (419 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 31 / Weken: 8
nz  Piek: 14 / Weken: 11

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:40Höllischer Spass und himmlische KlängeCBS
07-982103-30
Compilatie
MC
1989
3:42Was het nu 70, 80 of 90? file 3Virgin
8104792
Compilatie
CD
29/06/2001

Living Colour   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Glamour Boys11/11/1989318
Love Rears Its Ugly Head10/11/19901612
Solace Of You08/06/1991279
Talkin' Loud And Sayin' Nothing24/08/1991854
Leave It Alone06/03/1993413
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Vivid02/12/1989923
Time's Up15/09/19902430
Biscuits27/07/1991439
Stain06/03/1993818
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
04/09/2007 23:41
Snormobiel Beusichem
****
▓ Leuke & vlotte plaat van "Living Colour" uit begin november 1989 (Holland) !!! De heren hadden met "Glamour Boys" best wat hoger mogen eindigen in de Hollandse hitlijsten van mij !!! Maar het was niet anders !!! (NL Top 40: 4 wk / # 29) !!!

Topbart
****
1e hit van Living Colour in Nederland in november 1989, werd een top 30-hit, leuk nummer!!!

naamloos
***
Redelijke plaat van Living Colour die niet echt de bovenste regionen van de hitparade wist te bereiken.

Patrick7781
******
Eenmalig hoogtepunt van de boys of Living Colour.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?