Little Richard - The Girl Can't Help It

Cover Little Richard - The Girl Can't Help It
10" Shellac
Ronnex 1190
Cover Little Richard - The Girl Can't Help It
7" Single
London DL 20 105
Cover Little Richard - The Girl Can't Help It
7" Single
CNR 144.579 (nl)
Cover Little Richard - The Girl Can't Help It
Cover

Charts

Binnenkomst:09/07/1977 (Positie 18)
Laatste week notering:06/08/1977 (Positie 24)
Piekpositie:14 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:10712 (419 Punten)
Single Tip:02/07/1977 / Piek: 21 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 14 / Weken: 5
be  Piek: 19 / Weken: 11 (V)
  Piek: 29 / Weken: 4 (W)

Tracks

01/12/1956
10" Shellac Ronnex 1190
01/12/1956
7" Single Speciality 591 [us]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Girl Can't Help It
  2:20
2.All Around The World
  2:25
   
04/1957
7" Single London DL 20 105
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Girl Can't Help It
  
2.She's Got It
  
   
1977
7" Single CNR 144.579 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.The Girl Can't Help It (1977)
  2:22
2.Good Golly Miss Molly
  2:04
3.Little Richard And His Band - Rip It Up
  2:17
   
11/05/2018
7" Single Vip Vop VIPVOP4503 / EAN 5060446071922
Toon detailsAlles beluisteren
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:20The Girl Can't Help ItRonnex
1190
Single
10" Shellac
01/12/1956
The Girl Can't Help ItLondon
DL 20 105
Single
7" Single
04/1957
1:27Little Richard's Greatest Hits - Recorded LiveOKeh
OKS 14121
Album
LP
1967
2:22De Daverende dertien Vol. 7 (1977)CNR
538.111
Compilatie
LP
1977
19772:22The Girl Can't Help ItCNR
144.579
Single
7" Single
1977
»» alles tonen

Little Richard   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Long Tall Sally24/11/195696
Tutti Frutti05/01/1957108
Baby Face02/05/1959155
Freedom Blues13/06/1970194
The Girl Can't Help It09/07/1977145
Twins (Philip Bailey & Little Richard)25/03/19891612
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.15Little Richard - The Girl Can't Help It (Reviews: 26)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
15/06/2008 08:52
keesknal
*****
Werd in '77 opnieuw op singel uitgebracht nadat de film "The girl can't help it" op de tv was geweest en haalde de 11e plaats in de Nederlandse Top 40.

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Wow, wat een lekkere ouwe dansplaat uit 1956 van "Little Richard" !!! Was in juli & augustus 1977 een hit in de Nederlandse hitlijsten !!! Dik 5 sterren !!! (NL Top 40: 7 wk / # 11) ☺!!!

naamloos
****
Nummer uit 1956 werd plotseling in 1977 in eens opnieuw een hit. Goed voor 4 sterren.

musikmannen
****
Ok

BeansterBarnes
****
Funky track that was sampled by Fergie on hit single 'Clumsy' in 2007.

BingTheKing
****
niets mis mee

Bearcat
*****
Plaatje uit de 50's wat in de 70's pas scoorde in NL
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?