Lil Wayne feat. XXXTentacion - Don't Cry

Nummer

Jaar:2018
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:06/10/2018 (Positie 63)
Laatste week notering:06/10/2018 (Positie 63)
Piekpositie:63 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:1
Positie aller tijden:22131 (38 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 64 / Weken: 1
nl  Piek: 63 / Weken: 1
se  Piek: 78 / Weken: 1
au  Piek: 50 / Weken: 1

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:09Tha Carter VUniversal
060257711269
Album
CD
12/10/2018

Lil Wayne   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soldier (Destiny's Child feat. T.I. and Lil Wayne)12/02/2005139
Gimme That (Remix) (Chris Brown feat. Lil' Wayne)02/09/2006941
Lollipop07/06/2008399
Got Money (Lil Wayne feat. T-Pain)20/09/2008842
Let It Rock (Kevin Rudolf feat. Lil Wayne)21/02/20091613
I Can Transform Ya (Chris Brown feat. Lil Wayne & Swizz Beatz)05/12/2009577
Down (Jay Sean feat. Lil Wayne)19/12/20093112
I'm Into You (Jennifer Lopez feat. Lil Wayne)04/06/20115213
Dedication To My Ex (Miss That) (Lloyd feat. Andre 3000 Narrated By Lil Wayne)28/01/20121318
Mirror (Lil Wayne feat. Bruno Mars)10/03/20121420
I Can Only Imagine (David Guetta feat. Chris Brown & Lil Wayne)21/04/2012981
Love Me (Lil Wayne feat. Drake & Future)09/03/2013794
High School (Nicki Minaj feat. Lil Wayne)13/04/2013832
Loyal (Chris Brown feat. Lil Wayne & Tyga)12/04/2014981
Sucker For Pain (Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons feat. Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors)13/08/20163016
I'm The One (DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo, Chance The Rapper & Lil Wayne)06/05/2017423
Mona Lisa (Lil Wayne feat. Kendrick Lamar)06/10/2018591
Don't Cry (Lil Wayne feat. XXXTentacion)06/10/2018631
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tha Carter III14/06/20082114
Rebirth06/02/2010751
Tha Carter IV03/09/2011166
I Am Not A Human Being II30/03/2013521
Tha Carter V06/10/201832
 

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017178
Sad!10/03/2018326
Moonlight24/03/20181518
Changes24/03/20182010
The Remedy For A Broken Heart (Why Am I So In Love)24/03/2018533
Fuck Love (XXXTentacion feat. Trippie Redd)23/06/2018452
Everybody Dies In Their Nightmares23/06/2018582
Look At Me!30/06/2018731
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018243
Don't Cry (Lil Wayne feat. XXXTentacion)06/10/2018631
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/2017459
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
?24/03/2018130
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
**
▒ Niet zo'n leuk plaatje uit half oktober 2018 door de 36 jarige rapper, songschrijver, acteur en producer: "Dwayne Michael Carter Jr.", alias: "Lil Wayne" (☼ 1991) en de Amerikaanse ex-rapper, zanger en songschrijver: "Jahseh Dwayne Ricardo Onfroy" alias: "XXXTentacion" (☼ 23 januari 1998 - † 18 juni 2018)

irelander
***
Pretty sluggish but not that bad.

Jeroen68
**
gaap

bluezombie
***
.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?