Lil Tjay feat. The Kid Laroi - 2 Grown

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:52222 [Explicit]Columbia
196871222808
Album
Digital
14/07/2023

Lil Tjay   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Mood Swings (Pop Smoke feat. Lil Tjay)08/08/20202223
Calling My Phone (Lil Tjay feat. 6lack)20/02/20211210
Headshot (Lil Tjay / Polo G / Fivio Foreign)27/03/2021881
In My Head09/04/2022492
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
True 2 Myself19/10/2019408
State Of Emergency16/05/2020771
Destined 2 Win10/04/2021615
22222/07/2023352
 

The Kid Laroi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
So Done05/12/2020806
Without You12/12/2020236
Stay (The Kid Laroi / Justin Bieber)17/07/2021154
Not Sober (The Kid Laroi feat. Polo G & Stunna Gambino)31/07/2021981
Thousand Miles30/04/20222911
Love Again04/02/20236110
Girls06/07/2024901
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
F*ck Love01/08/2020191
The First Time18/11/2023411
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?