Lil Peep & XXXTentacion - Falling Down

Cover Lil Peep & XXXTentacion - Falling Down
Digital
Columbia 886447276938

Charts

Binnenkomst:29/09/2018 (Positie 24)
Laatste week notering:27/10/2018 (Positie 96)
Piekpositie:24 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:14601 (241 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 9 / Weken: 9
de  Piek: 12 / Weken: 11
at  Piek: 10 / Weken: 11
nl  Piek: 24 / Weken: 5
be  Piek: 43 / Weken: 4 (V)
  Tip (W)
se  Piek: 1 / Weken: 11
fi  Piek: 1 / Weken: 10
no  Piek: 1 / Weken: 9
dk  Piek: 5 / Weken: 9
it  Piek: 29 / Weken: 6
es  Piek: 55 / Weken: 4
au  Piek: 7 / Weken: 10
nz  Piek: 1 / Weken: 10

Tracks

21/09/2018
Digital Columbia 886447276938 (Sony) / EAN 0886447276938
Toon detailsAlles beluisteren
1.Falling Down
  3:16
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:16Falling DownColumbia
886447276938
Single
Digital
21/09/2018

XXXTentacion   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jocelyn Flores16/09/2017178
Sad!10/03/2018333
Moonlight24/03/20181521
Changes24/03/20182010
The Remedy For A Broken Heart (Why Am I So In Love)24/03/2018533
Fuck Love (XXXTentacion feat. Trippie Redd)23/06/2018452
Everybody Dies In Their Nightmares23/06/2018582
Look At Me!30/06/2018731
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018245
Don't Cry (Lil Wayne feat. XXXTentacion)06/10/2018631
Arms Around You (XXXTentacion x Lil Pump feat. Maluma & Swae Lee)03/11/2018167
Bad!17/11/2018483
Whoa (Mind In Awe)15/12/2018501
Guardian Angel15/12/2018951
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
1702/09/2017468
21XXX (21 Savage & XXXTentacion)16/12/2017791
?24/03/2018133
Skins15/12/201831
 

Lil Peep   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Falling Down (Lil Peep & XXXTentacion)29/09/2018245
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Come Over When You're Sober, Pt. 125/11/2017581
Come Over When You're Sober, Pt. 217/11/2018214
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
***
▒ Aangenaam plaatje van de Amerikaanse rapper, zanger en songschrijver: "Lil Peep" (☼ 1 november 1996 - † 15 november 2017) en de Amerikaanse rapper, zanger en songschrijver: "Jahseh Dwayne Ricardo Onfroy" (☼ 23 januari 1998 - † 18 juni 2018) !!! Exact 3 sterren ☺!!!

bluezombie
****
.

irelander
****
Quite like the production here and it's a pretty good tune too. 3.5

TravD
*****
Quite an honest and surprising track from the two late artists.

Jeroen68
***
best te doen

Kaahu Leef
****
I quite like this and good for fans of XXXTentacion to listen for the last song since he's gone.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?