Lil Nas X & Jack Harlow - Industry Baby

Cover Lil Nas X & Jack Harlow - Industry Baby
Digital Explicit
Columbia 886449403912
Digital
Columbia 886449403929
Digital Explicit
Columbia 886449661817
Digital
Columbia 886449661831

Charts

Binnenkomst:31/07/2021 (Positie 24)
Laatste week notering:05/03/2022 (Positie 90)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:31
Positie aller tijden:858 (1808 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 52
de  Piek: 9 / Weken: 48
at  Piek: 7 / Weken: 44
fr  Piek: 3 / Weken: 51
nl  Piek: 10 / Weken: 31
be  Piek: 19 / Weken: 21 (V)
  Piek: 9 / Weken: 30 (W)
se  Piek: 8 / Weken: 42
fi  Piek: 5 / Weken: 21
no  Piek: 3 / Weken: 23
dk  Piek: 4 / Weken: 30
it  Piek: 20 / Weken: 36
es  Piek: 27 / Weken: 27
pt  Piek: 1 / Weken: 52
au  Piek: 4 / Weken: 53
nz  Piek: 1 / Weken: 45

Tracks

23/07/2021
Explicit - Digital Columbia 886449403912 (Sony) / EAN 0886449403912
Toon detailsAlles beluisteren
1.Industry Baby
  3:32
   
23/07/2021
Digital Columbia 886449403929 (Sony) / EAN 0886449403929
Toon detailsAlles beluisteren
1.Industry Baby
  3:32
   
09/10/2021
Explicit - Digital Columbia 886449661817 (Sony) / EAN 0886449661817
Toon detailsAlles beluisteren
1.Industry Baby 2.0
3:32
2.Industry Baby 2.0 (Extended)
3:47
   
09/10/2021
Digital Columbia 886449661831 (Sony) / EAN 0886449661831
Toon detailsAlles beluisteren
1.Industry Baby 2.0
3:32
2.Industry Baby 2.0 (Extended)
3:47
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:32Industry Baby [Explicit]Columbia
886449403912
Single
Digital
23/07/2021
3:32Industry BabyColumbia
886449403929
Single
Digital
23/07/2021
3:33The Dome Vol. 99Sony
19439895312
Compilatie
CD
27/08/2021
3:32MonteroColumbia
88644953720
Album
Digital
17/09/2021
3:32Bravo Hits 115Sony
19439848502
Compilatie
CD
01/10/2021
»» alles tonen

Lil Nas X   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Old Town Road30/03/2019150
Panini29/06/20194516
Holiday28/11/20203910
Montero (Call Me By Your Name)03/04/2021233
Industry Baby (Lil Nas X & Jack Harlow)31/07/20211031
Thats What I Want25/09/20212233
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Montero25/09/2021340
 

Jack Harlow   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Whats Poppin25/04/20204824
Industry Baby (Lil Nas X & Jack Harlow)31/07/20211031
First Class16/04/2022914
Churchill Downs (Jack Harlow feat. Drake)14/05/2022881
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
That's What They All Say19/12/2020385
Come Home The Kids Miss You14/05/2022313
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.46Lil Nas X & Jack Harlow - Industry Baby (Reviews: 41)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.

irelander
****
I think this is an improvement, and although man oh man it sounds so American, I think the chorus is particularly catchy and fun.

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
Hatte zu Beginn etwas Mühe, ist aber doch ziemlich catchy, besonders die Produktion ist gelungen!
5*-

Chemmical
***
I think Montero actually had more going for it music wise, this one is kinda just there, but ok I guess.

Snormobiel Beusichem
**
▒ Deze 🎶 samenwerking uit half juli 2021 tussen de nu 23 jarige Amerikaanse rapper, songschrijver en zanger "Montero Lamar Hill" alias "Lil Nas X" en de nu 24 jarige Amerikaanse songschrijver, producer en rapper "Jackman Thomas Harlow" heeft me persoonlijk nooit echt kunnen bekoren !!! Het Nederlandse publiek dacht er toch anders over zo aan de noteringen in de hitlijsten te zien !!! Maar dat mag natuurlijk !!! (NL Top 40: 6 wk / # 27) 😎 !!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?