Lil Jon & The East Side Boyz feat. Nas, T.I., Bun B, Jadakiss & Ice Cube - Grand Finale

Nummer

Jaar:2004
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
6:48Crunk JuiceTVT
B00031TX8G
Album
CD
16/11/2004

Nas   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
If I Ruled The World24/08/199699
Hate Me Now26/06/19991114
Nastradamus18/12/1999725
You Owe Me (Nas feat. Ginuwine)15/07/20001001
Oochie Wally (QB Finest feat. Nas and Bravehearts)14/04/20011115
Got Ur Self A...26/01/20022410
One Mic (Remix) (Nas feat. Brainpower)14/12/2002129
Thugz Mansion (2Pac feat. Nas & J. Phoenix)22/02/2003732
I Can (Nasir Jones)29/03/2003466
We Are (Justin Bieber feat. Nas)21/11/2015524
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
It Was Written10/08/19961615
I Am...17/04/19996114
Nastradamus04/12/1999903
Stillmatic12/01/20024010
God's Son04/01/2003427
Streets's Disciple04/12/2004824
Hip Hop Is Dead24/02/2007952
Distant Relatives (Nas & Damian Marley)22/05/2010652
Life Is Good21/07/2012272
Nasir23/06/2018132
 

Ice Cube   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Predator09/01/1993569
Lethal Injection15/01/1994896
War & Peace Vol. 2 (The Peace Disc)01/04/2000425
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up In The Smoke Tour [DVD] (Snoop Dogg / Dr. Dre / Eminem / Xzibit / Warren G / Nate Dogg / Ice Cube)17/02/200114
 

Jadakiss   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Jenny From The Block (Jennifer Lopez feat. Jadakiss and Styles)23/11/2002416
 

T.I.   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Soldier (Destiny's Child feat. T.I. and Lil Wayne)12/02/2005139
Why You Wanna08/07/2006434
My Love (Justin Timberlake feat. T.I.)11/11/20061911
Whatever You Like27/09/20084512
Live Your Life (T.I. feat. Rihanna)15/11/20082113
Dead And Gone (T.I. feat. Justin Timberlake)07/03/20092011
Got Your Back (T.I. feat. Keri Hilson)04/09/2010812
Blurred Lines (Robin Thicke feat. T.I. + Pharrell)30/03/2013173
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
T.I. vs. T.I.P.14/07/2007921
Paper Trail04/10/20086012
 

Lil Jon   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Yeah (Usher feat. Lil' Jon & Ludacris)20/03/2004123
Turn Down For What (DJ Snake and Lil Jon)12/04/20142330
 

Bun B   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33 (Reviews: 3)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?