Lewis Capaldi - Broken By Desire To Be Heavenly Sent

Cover Lewis Capaldi - Broken By Desire To Be Heavenly Sent
CD
Vertigo 00602448707444

Album

Jaar:2023
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:27/05/2023 (Positie 1)
Laatste week notering:23/03/2024 (Positie 98)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:39
Positie aller tijden:1234 (2111 Punten)
Vinyl 33:27/05/2023 / Piek: 1 / Weken: 4
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 14
de  Piek: 4 / Weken: 4
at  Piek: 7 / Weken: 4
fr  Piek: 41 / Weken: 21
nl  Piek: 1 / Weken: 39
be  Piek: 2 / Weken: 49 (V)
  Piek: 6 / Weken: 7 (W)
se  Piek: 21 / Weken: 6
fi  Piek: 35 / Weken: 1
no  Piek: 2 / Weken: 13
dk  Piek: 10 / Weken: 5
it  Piek: 31 / Weken: 1
es  Piek: 30 / Weken: 2
pt  Piek: 14 / Weken: 2
au  Piek: 1 / Weken: 6
nz  Piek: 1 / Weken: 17

Tracks

19/05/2023
CD Vertigo 00602448707444 (UMG) / EAN 0602448707444
19/05/2023
LP Vertigo 00602448707482 (UMG) / EAN 0602448707482
19/05/2023
Digital Vertigo 22UM1IM16742 (UMG)
Toon detailsAlles beluisteren
1.Forget Me
  3:23
2.Wish You The Best
  3:30
3.Pointless
  3:51
4.Heavenly Kind Of State Of Mind
  3:21
5.Haven't You Ever Been In Love Before?
  3:50
6.Love The Hell Out Of You
  3:25
7.Burning
  3:36
8.Any Kind Of Life
  3:15
9.The Pretender
  3:40
10.Leave Me Slowly
  3:43
11.How This Ends
  3:46
12.How I'm Feeling Now
  3:46
   
19/05/2023
MC Vertigo 060244870756 (UMG) / EAN 0602448707567
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/05/2023
MC Vertigo 060245528905 (UMG) / EAN 0602455289056
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/05/2023
MC Vertigo 060244875726 (UMG) / EAN 0602448757265
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/05/2023
MC Vertigo 060244870754 (UMG) / EAN 0602448707543
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/05/2023
MC Vertigo 060245561817 (UMG) / EAN 0602455618177
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/05/2023
CD Vertigo 060244876179 (UMG) / EAN 0602448761798
Toon detailsAlles beluisteren
   
19/05/2023
LP Vertigo 060244870753 (UMG) / EAN 0602448707536
Toon detailsAlles beluisteren
   

Lewis Capaldi   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Someone You Loved02/03/20198181
Before You Go30/11/2019770
Bruises15/02/2020981
Forget Me17/09/20222224
Pointless10/12/20223617
Wish You The Best22/04/20233019
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Divinely Uninspired To A Hellish Extent25/05/201910269
Broken By Desire To Be Heavenly Sent27/05/2023139
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.33Lewis Capaldi - Broken By Desire To Be Heavenly Sent (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

bluezombie
****
.

gherkin
*****
Ook op dit nieuwste album laat Lewis Capaldi wel wat goede muziek horen.

Rootje
****
Absoluut geen verkeerd album van deze Schot. Mooie melancholische liedjes.
Schot in de roos, want aan de top beland in meerdere landen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?