Leonard Cohen - Thanks For The Dance

Cover Leonard Cohen - Thanks For The Dance
CD
Columbia / Legacy 19075978662

Album

Jaar:2019
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:30/11/2019 (Positie 5)
Laatste week notering:07/12/2019 (Positie 10)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:2
Positie aller tijden:9528 (187 Punten)
Vinyl 33:30/11/2019 / Piek: 6 / Weken: 2
In de landen:
ch  Piek: 4 / Weken: 1
de  Piek: 5 / Weken: 2
at  Piek: 2 / Weken: 1
nl  Piek: 5 / Weken: 2
be  Piek: 1 / Weken: 2 (V)
  Piek: 10 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 6 / Weken: 2
fi  Piek: 17 / Weken: 1
dk  Piek: 3 / Weken: 1
it  Piek: 11 / Weken: 1
es  Piek: 7 / Weken: 1
pt  Piek: 1 / Weken: 1
au  Piek: 11 / Weken: 1
nz  Piek: 4 / Weken: 2

Tracks

22/11/2019
CD Columbia / Legacy 19075978662 (Sony) / EAN 0190759786628
22/11/2019
LP Columbia / Legacy 19075978661 (Sony) / EAN 0190759786611
22/11/2019
Digital Columbia / Legacy 886447830109 (Sony) / EAN 0886447830109
Toon detailsAlles beluisteren
1.Happens To The Heart
  4:33
2.Moving On
  3:11
3.The Night Of Santiago
  4:15
4.Thanks For The Dance
  4:13
5.It's Torn
  2:57
6.The Goal
  1:12
7.Puppets
  2:39
8.The Hills
  4:17
9.Listen To The Hummingbird
  2:01
   

Leonard Cohen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Hallelujah16/05/2009274
You Want It Darker19/11/2016761
Suzanne19/11/2016791
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Songs From A Room12/04/1969128
Songs Of Leonard Cohen07/06/1969413
Songs Of Love And Hate24/04/197129
New Skin For The Old Ceremony12/10/1974181
I'm Your Man20/02/19881613
Greatest Hits08/04/1989863
The Future12/12/19925627
More Best Of25/10/1997695
Ten New Songs20/10/2001189
The Essential07/12/20021028
Dear Heather30/10/2004347
Live In London04/04/2009729
Live At The Isle Of Wight 197024/10/2009562
Songs From The Road18/09/20102610
Old Ideas04/02/2012146
The Complete Studio Albums Collection31/03/2012721
Popular Problems27/09/2014127
Live In Dublin06/12/20141920
Can't Forget - A Souvenir Of The Grand Tour16/05/2015412
You Want It Darker29/10/2016136
Thanks For The Dance30/11/201952
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Greatest Hits22/11/197581
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Live In London [DVD]04/04/2009159
Songs From The Road [DVD]18/09/2010911
Live In Dublin [DVD]06/12/2014353
Bird On A Wire [DVD]25/11/2017132
 

Reviews

Puntengemiddelde: 6 (Reviews: 1)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

gherkin
******
Een schitterend postuum album van de grote Leonard Cohen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?