Leona Lewis - Yesterday


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54SpiritSyco
88697 222432
Album
CD
25/01/2008
3:54Spirit [The Deluxe Edition]Syco
88697359692
Album
CD
14/11/2008

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.6 (Reviews: 50)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Zeer mooie R&B plaat van "Leona Lewis" uit januari 2008 afkomstig van haar album "Spirit" !!! Haar prachtige stem op "Yesterday" bevalt mij uitstekend ☺!!!

alleyt1989
******
great!

Ghost_Of_Download
*****
Schöner Song!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?