Leona Lewis - Trouble


Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41GlassheartModest! / Syco
88697 96378 2
Album
CD
12/10/2012
3:41Glassheart [Deluxe Edition]Modest! / Syco
88725476052
Album
CD
23/11/2012
Acoustic3:42Glassheart [Deluxe Edition]Modest! / Syco
88725476052
Album
CD
23/11/2012
Acoustic3:42TroubleSyco
88765446632
Single
CD-Single
14/12/2012
3:45Saturday Night - So feiert Deutschlands JugendSony
88765 44236 2
Compilatie
CD
22/02/2013
»» alles tonen

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
One More Sleep28/12/2019971
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 12)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

alleyt1989
*****
This is the version in the video. Initially I would have liked this more but I've grown so used to Childish Gambino's verse that it goes empty without it. Still a good track though.

Fabio (auch Fabi GaGa)
*****
super! 5*
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?