Leona Lewis - The Essence Of Me

Nummer

Jaar:2015
Muziek/Tekst:Toby Gad
Leona Lewis
Producer:Toby Gad
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:41I AmIsland
4744248
Album
CD
11/09/2015
3:41I Am [Ltd. Deluxe Edition]Island
4744249
Album
CD
11/09/2015

Leona Lewis   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bleeding Love19/01/2008124
Better In Time17/05/20082114
Run10/01/2009772
Happy24/10/2009645
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Spirit23/02/2008438
Echo21/11/2009362
Glassheart16/03/2013571
I Am19/09/2015491
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Ghost_Of_Download
*****
Guter Song
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?